MENÜ

Denizlispor - Çaykur Rizespor (CANLI)

Denizlispor ile Çaykur Rizespor günün ilk maçında Denizli'de karşı karşıya geliyor. Maçın ilk yarısı karşılıkla ataklarla geçmesine rağmen gol sesi çıkmadı. Peki, Denizlispor - Çaykur Rizespor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar fanatik.com.tr'de...

Denizlispor - Çaykur Rizespor (CANLI)

Süper Lig'de oynadığı son 6 maçta 1 galibiyet alabilen Yukatel Denizlispor, evinde Çaykur Rizespor'la karşılaşıyor. Ev sahibi takım Mehmet Özdilek yönetiminde kötü gidişini bu maçta sonlandırmak istiyor. 14 puanla 10. sırada bulunan Çaykur Rizespor ise deplasmanda galibiyet peşinde.

Haberin Devamı

21. dakikada Zeki Yavru’nun sağ kanattan yaptığı ortada, Burak Çalık’ın kafayla kaleye gönderdiği top üstten auta gitti.

25. dakikada Umar’ın pasıyla topla buluşan Samudio’nun şutunda, meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

31. dakikada Sasse’nin Yukatel Denizlispor ceza sahası dışından çektiği şutta, savunmaya çarpan top az farkla auta gitti.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

Denizlispor - Çaykur Rizespor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Denizli Atatürk Stadı'nda saat 15.00'te başlayan mücadeleyi Halil Umut Meler yönetiyor. beIN SPORTS HD 2'den canlı yayınlanacak maçın skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Denizlispor - Çaykur Rizespor 11'ler...

Denizlispor: Stachowiak, Zeki, Sapunaru, Mustafa, Bergdich, Murawski, Sackey, Aissati, Olcay, Burak, Rodallega

Çaykur Rizespor: Zafer, Abdullah, Abarhoun, Talbi, Melnjak, Attamah, Diomande, Samudio, Aminu, Medeiros Sasse, Scepovic

Haberin Devamı

Müsabakanın bilet fiyatları kale arkası ve misafir tribünü 20, maraton, A ve E tribünleri 40, kapalı D ve B üst 60, loca önü ve VIP 100 TL olarak belirlendi. İç sahadaki son 4 maçını kaybeden Denizli ekibi, Çaykur Rizespor müsabakasını kazanarak kötü gidişi sonlandırmak istiyor. Teknik direktör Mehmet Özdilek, karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını ve tek hedeflerinin 3 puan olduğunu söyledi.

YORUM YAZ