MENÜ

Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay görevini bıraktı

TFF 1'inci Lig takımlarından Denizlispor'un Başkanı Süleyman Urkay, takımının Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 2-1 mağlup ettiği maçtan sonra istifa ettiğini açıkladı.

Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay görevini bıraktı

Başkan Süleyman Urkay, karşılaşmanın bitiminde düzenlediği basın toplantısında 14 Temmuz'da göreve geldiğini, takımına takıma şehirden destek gelmediğini belirtti. Geçmişten sarkan borçlar yüzünden sahada kazanmalarına rağmen puanlarının silindiğini vurgulayan Başkan Urkay, daha sora şunları söyledi: "Ben bu takıma inanıyorum. Bu takım ilk altıya oynar. Ama futbolcunun sahada kazandığı puanımız geçmişten gelen borçlar yüzünden siliniyor. 25 Ekim'de 600 bin TL ödemezsek 6 puanımız daha silinecek. Başkan olarak futbolcumun yüzüne bakamıyorum, utanıyorum. Bu şehrin dinamikleri hiç yardımcı olmuyor. Eşimin, oğlumun kredi kartlarıyla takımın deplasman giderlerini ödüyorum. Çok büyük hedeflerle başkan olmuştum ama şimdi verdiğim karardan pişmanım. Dilenci gibiyiz. Bu şehirde 20 tane belediye başkanı var. Bir tane kombine satamıyorum, forma reklamı alamıyorum. Başkanlığı bırakıyorum, istifa ediyorum. Yönetimdaki arkadaşlarımla da birazdan görüşeceğim, bu benim şahsi kararım."

Süleyman Urkay'ın görevi bıraktığından haberi olmayan yeni teknik sorumlu Ali Tandoğan ise kariyerinde ilk maçını kazanmanın mutluluğunu yaşarken istifa şokuyla sarsıldı. Başkan Süleyman Urkay'ın görevi bıraktığı haberini basın mensuplarından öğrenen Ali Tandoğan'da istifa sinyali verdi, "Biz kimle geldiysek onunla gideriz. Bunun etik olduğu, doğru olduğu düşüncesindeyiz. Eğer başkanımızın böyle bir kararı varsa biz de bırakırız" dedi.

Osman Nuri BOYACI/DENİZLİ,(DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ