MENÜ

Denizli'nin iştahı kabardı

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli, "Bir üst lige çıkma stresinin sezon sonu olmadan gerçekleştirilmesi bize rahatlık getirdi. Kalan iki maçımızı da kazanıp şampiyon olmak istiyoruz" dedi.

Denizli'nin iştahı kabardı

Denizli, Mehmet Cengiz Tesisleri’nde antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Çaykur Rizespor’un 5 yıl aradan sonra, sezon bitmeden Süper Lig’e yükselmeyi garantilediğini belirtti.

Çaykur Rizespor’a gelme gerekçelerinden birini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Denizli, şunları söyledi:
"Önceki yıllarda niye şampiyon olunamadı bilmiyorum ama biz kısa dönemde yoğun işler yapmaya başladık. Mevcut kadromuza takviyeler yaptık. Oyuncularımız takıma çok çabuk uyum sağladı. Kendimize güvenerek ve inanarak bu günlere geldik. Bu bizim için büyük bir keyif. Kalan haftaları rahat geçireceğiz. Bir üst lige çıkma stresinin sezon sonu olmadan gerçekleştirilmesi bize bir rahatlık getirdi. Kalan iki maçımızı da kazanıp şampiyon olmak istiyoruz."

Denizli, Benfica ile karşılaşacak Fenerbahçe’nin Türk futbolu adına büyük bir iş başardığını belirterek, "Fenerbahçe’nin finale çıkması sadece Fenerbahçelilerin istediği bir şey değil. Tüm dünyada yaşayan Türklerin istediği bir şeydir. İnşallah bunu başarır" diye konuştu.

Yeşil-mavili ekip, Denizli yönetiminde Bucaspor maçı hazırlıklarına başladı. Uzun süre sakat olan Uche Kalu ile Hakan Bektaşoğlu, takımla çalışmalara başladı. Cernat, izinli olduğu için antrenmana katılmadı. Futbolcular antrenmanda koşunun ardından kondisyon çalışması yaptı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ