MENÜ

Denizli'de zor 90 dakika

Ligde geri sayıma geçilirken Denizlispor ile Karşıyaka kozlarını yarın paylaşacak. Atatürk Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak Ege derbisinde hakem Süleyman Abay düdük çalacak.

Denizli'de zor 90 dakika

PTT 1. Lig’de farklı hedefler peşinde koşan Denizlispor ile Karşıyaka, yarın Denizli’deki Ege derbisinde karşı karşıya gelecek. Atatürk Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak maçı hakem Süleyman Abay yönetecek, müsabaka TRT Web TV’den yayınlanacak. Bilet fiyatları kapalı ve misafir tribünü 10, maraton tribünü 2 TL olarak açıklanırken, ev sahibi ekipte sakat olan Bület ve Burak ile cezalı Emrah ve Mert forma giyemeyecek. Shukurov’un sözleşmesinin feshedildiği Karşıyaka’da ise Can Erdem, dalak büyümesi nedeniyle 3 haftadır forma giyemiyor.

İkisi de kazanmak istiyor
Son 15 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik, 12 yenilgi alan Denizlispor, 21 puanla, kurtuluş barajının 5 puan gerisinde, 17’nci sırada bulunuyor, Karşıyaka ise 42 puanla Play-Off hattının 4 puan gerisinde ve 8. basamakta. Yeşil-Kırmızılılar 5-0’lık Altınordu bozgunundan sonra istifa eden teknik sorumlu Ayhan Akman’ın yerine takımın başına geçen Rıza Tuyuran, ilk sınavına Denizli’de çıkacak. Tuyuran ile Denizlispor'un teknik patronu Mehmet Altıparmak ise son 6 haftaya girilirken puan kaybına tahammüleri olmadığını belirterek, "Kazanmak zorundayız" mesajı verdi.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ