MENÜ

Denizli: "İlk hedef tamamlandı."

PTT 1. Lig'de Ankaragücü'nü 3-0 yenerek bitime 2 hafta kala Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Mustafa Denizli, "Süper Lig'e yükselerek ilk hedefimize ulaştık. Ligin sonunda diğer değerlendirmelerimizi yapacağız" dedi.

Denizli: "İlk hedef tamamlandı."

Denizli, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Spor Toto Süper Lig’e yükselme yarışında kentte herkesin olağanüstü katkı göstererek bu başarıya ulaştıklarını belirtti.

Haberin Devamı


Katkısı olan herkese teşekkür eden Denizli, "Sportif başarıların yanında sporcularımızın centilmenliğiyle de Türkiye’ye örnek olduk. Ligin ikinci yarısında sadece bir futbolcumuz ceza aldı. Bu, Çaykur Rizespor adına önemli bir gelişmeydi" diye konuştu.
Göreve geldiklerinde kendilerine bazı hedefler belirlediklerini kaydeden Denizli, şunları söyledi:
"Süper Lig’e yükselerek ilk hedefimize ulaştık. Ligin sonunda diğer değerlendirmelerimizi yapacağız. Her başarı yeni bir zorluğun başlangıcıdır. Bu başarılar yaşanır ve biter. Ardından neler yapacağımızı planlama aşamasına geleceğiz. Çok fazla söylenecek bir şey yok. Ligin ikinci yarısında şampiyona yakışır bir Çaykur Rizespor vardı."


Rize’ye geldiği gün bazı çevrelerden mesaj aldığını belirten Denizli, şöyle devam etti:
"Gelmem sürpriz olarak değerlendirildi. Buraya gelmemin iki nedeni var. Bunu lig sonunda kamuoyu ile paylaşacağım. Önümüzde yeni bir proje olacak. Bu ligle arasında fark olan bir ligde artık olacağız. İster Üçüncü Lig, ister Şampiyonlar Ligi’nde olsun hep hedefi olan teknik adam olarak görev yaptım. Bizim grubumuzun mutlaka bir hedefi olur. Hedefler Türkiye’de bellidir. Türkiye’de seni bir kademe yukarı taşıyacak hedefler belli. Bu kadronun hedefleri belirlenmiş bir kadro. Kalan iki maçı tamamladıktan sonra hedefleri paylaşacağız. Bu tablolar teknik ekibin futbolcuların yaşamak istediği tablolardır. Bunu defalarca yaşadım. Rize’de olmamın iki nedeninden biri buydu. Yol haritamda eksik olan bir halkayı yerine koyduk. Saha içerisinde ve saha dışında iyi bir grupla bunu başardık."

Haberin Devamı


Bu arada basın toplantısının bitiminin ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Metin Kalkavan ve Teknik Direktör Mustafa Denizli’yi telefon görüşmesiyle tebrik ettiği öğrenildi.


Ankaragücü cephesi

Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan ise çok güçlü bir ekibe karşı kaybettiklerini ifade ederek, "Çok zorlu bir maç sonunda yenildik. Matematiksel olarak ligden düşmüş değiliz. Bizim için henüz her şey bitmedi. Son ana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Amacımız Ankaragücü’nü ligde tutmak" dedi.

Haberin Devamı

AA

YORUM YAZ