MENÜ

Denizli galibiyetinin medyadaki yankıları

Galatasaray'ın, Denizlispor karşısında aldığı galibiyetin spor basınındaki yankıları...

Denizli galibiyetinin medyadaki yankıları

Arda’nın benim gollerimden birini hatırlatan golü ve Jo’nun pozisyonu Galatasaray adına zevksiz ilk yarının en önemli iki atağıydı. İlk yarının büyük bir bölümünü Denizlispor’un üstün oynaması dikkat çekti. Aslan ikinci golü Jo ile buldu. Geçen hafta da bunu söylemeye çalışmıştım, Jo’nun attığı gol değil de bileklerine çok hakim bir oyuncu olması dikkat çekti. Galatasaray’a faydalı olmasını umut ediyorum. Attığı golün de ona büyük bir moral vereceğini düşünüyorum.
Hakan Şükür (Fanatik)

Jo’nun son derece hareketli oyununun Galatasaray’ın hücumcu orta sahalarına bir dolu seçenek sunduğu açık. Brezilyalı’nın yüksek konsantrasyonlu oyunu umut veriyor. Bu tip sürprizli ve kaleye giden adamı bol bir hücumcu orta saha ekibi için ideal bir performanstı. Ayrıca Baros’la da uyum sağlaması muhtemeldir. Avrupa’da olmayışı büyük handikap. Gio ise uzun aranın bitiminde bir golle dünyaya haykırmak isteğiyle biraz fazla bencildi. Bu da çok normal.
Mehmet Demirkol (Milliyet)

Arda müthiş... Jo harika... Dos Santos gösterişli... Servet çalışkan... Leo Franco belki biraz ağır ama rezaletti! Çünkü asla güven vermeyen bir kaleci. Fatura niye Nonda’ya çıktı ki sanki! Dos Santos uğruna Leo Franco evine gönderilmeliydi. Çünkü o da burada mutsuz olduğunu, alışamadığını ve gitmek istediğini söylüyor. Elbette böyle bir durumda da asla bir kurtarıcı olarak, oyuna ağırlığını koyan bir kaleci görüntüsü çizemiyor. Neyse olan oldu. Nonda gitti Leo Franco kaldı.
Bahri Havadır (Akşam)

Leo Franco’nun ağır hareketleri nedeniyle sarı kart görmesi, maçın Galatasaray adına nasıl geçtiğini en iyi gösteren gelişmelerden biriydi. Sonrasında hakemi alkışlaması, atılmasına ve Türk futbolunu daha yakından tanımasına yol açabilirdi... Peki ya son saniyelerde Youla’ya çarptırdığı top! Aman Allah’ım! Bunun yanında Arjantinli kalecinin ilk yarıda önemli bir kurtarış yaptığına da tanık olduk. Yani “çok şükür, bunu da gördük” kontenjanından değerlendirilecek bir gelişmeydi bu da...
Ahmet Çakır (Zaman)

Galatasaray’ın ilk yarıda baskı yemesi ve pozisyon vermesi Elano’nun defansif yönünün iyi olmaması kadar takımın maça çok konsantre olmamasından da kaynaklanıyor. Yoksa galibiyeti olmayan, en az gol atan, ligin dibinde bir takıma böyle oynamanın ne kalite ile ne de fizik güç ile izah edilecek tarafı yok.
Hakan Ünsal (Hürriyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ