MENÜ

Denizli anjiyo oldu!

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, bugün Amerikan Hastanesi'nde anjiyo oldu.

Denizli anjiyo oldu!

Amerikan Hastanesi’nde Prof. Op. Dr. Melih Hulusi Us ve Prof. Dr. Fürüzan Numan tarafından ameliyat edilen tecrübeli teknik direktörün, gelecek haftadan itibaren takımın başında olacağı ifade edildi.

Ameliyat sonrası basın toplantısı düzenleyen Melih Hulusi Us ve Fürüzan Numan, Denizli’nin durumunun iyi olduğunu açıkladılar.

Melih Hulusi Us, tecrübeli teknik adamın ana damarında genişleme sorunu olduğunu belirterek, "Bir kaç yıl öncesinden hafif başlayıp ilerleyen bir durum. Sosyal ve mesleki durumundan dolayı bugün için ameliyatını kararlaştırmıştık. 10 gün öncesinde hastalığının ilerlediğini tespit ettik. Kapalı yöntem ile kasık bölgesinden girerek, sıkıntısı olan damarları açtık" dedi.

Us, gerçekleştirdikleri ameliyatla siyah-beyazlı teknik adamın kısa sürede işine dönmesinin mümkün olacağını anlatarak, şunları kaydetti: "Ayrıca hastalığının en önemli komplikasyonlarından biri olan ani yırtılma da gerçekleşmeyecek. Şu anda hasta iyi, yoğun bakımda. Bir gün yoğun bakımda kalacak. Tamamen güvende olduğu takdirde yarın yoğun bakımdan çıkartacağız. Bir dahaki hafta takımın başında olur. ’3-5 gün sonra dönecek’ şeklindeki ifadeler damar cerrahisinde mümkün değil. Her şey yolunda giderse takımın başına daha önce de geçebilir. Ayrıca bu ameliyat işini yapmasına engel olmayacak. Tam tersine daha güvenli ve konforlu işini yapmasını sağlayacak."

Ameliyatı gerçekleştiren bir diğer doktor Fürüzan Numan ise yaptıkları operasyonun kalp ile ilgili olmadığını dile getirdi. Denizli’nin böbrek damarlarının altındaki damarın genişlemesi nedeniyle ameliyatı gerçekleştirdiklerini vurgulayan Numan, "Kalbine herhangi bir şey yapılmadı" dedi.

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mete Düren ise yapılan işlemin ameliyat olarak değerlendirilmemesi gerektiğini ifade etti.

Düren, damara yönelik bir girişimin gerçekleştirdiğini vurgulayarak, "Korunma amaçlı bir gün fazla yoğun bakımda bekleyebilir. O da hocamızın çok sigara içmesinden dolayı. Her şeyde bir hayır var. Belki hocamız bu sayede sigarayı bırakır" diye konuştu.

Bu arada hastaneye Can Çobanoğlu ve Erol Kaynar ile birlikte gelen Denizli’yi Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile yeni yönetim kurulu üyelerinden Metin Keçeli, Fahrettin Curoğlu ve Emin Önal da yalnız bırakmadı.

Diğer yandan Denizli’nin 1 hafta sonra taburcu edilecek olması nedeniyle Beşiktaş’ın Turkcell Süper Lig’de 5 Şubat Cuma günü Gençlerbirliği ile yapacağı karşılaşmada takımın başında antrenör Tayfur Havutçu’nun çıkması bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ