MENÜ

Denizli 1 yıl daha Beşiktaş'ta!

Beşiktaş Kulübü, teknik direktör Mustafa Denizli ile 1 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Denizli 1 yıl daha Beşiktaş'ta!

Gün içinde anlaşmanın sağlandığının bildirilmesinin ardından kulübün resmi internet sitesinden de tecrübeli teknik adamla 1 Haziran 2010-1 Haziran 2011 tarihlerini kapsayan yeni sözleşmenin imzalandığı açıklandı.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, teknik direktör Denizli’nin sözleşmesinin 1 yıl daha uzatıldığı belirtilerek, şu görüşlere yer verildi: "1 Haziran 2010-1 Haziran 2011 yılını kapsayan yeni sözleşme imzalanmıştır. Futbol yönetimi hususunda her fırsatta istikrardan yana olduğunu ifade eden yönetimimiz, lig ve saha sonuçlarından bağımsız olarak, futbol (A) takımımızın sorumluluğunu Türk futbolunun yetiştirdiği ender değerlerden biri olan Sayın Mustafa Denizli hocamıza emanet etmiştir.

Sayın Mustafa Denizli hocamızın görevinde kendisine başarılar diler, kararımızın Beşiktaş’a ve Türk futboluna hayırlı olmasını dileriz.

Bu vesileyle hocamıza, kulübümüzün ekonomik koşullarını göz önüne alarak, maddi anlamda yapmış olduğu fedakarlık nedeniyle de teşekkür ederiz."

Haberin Devamı

"ÇOK MUTLUYUM"
Beşiktaş Kulübü ile yeniden 1 yıllık sözleşme imzalayan teknik direktör Mustafa Denizli, "Beşiktaş Teknik Direktörlüğü görevimin mesleki kariyerim boyunca en uzun süreli, en istikrarlı, en başarılı ve en çok gurur duyduğum çalışmam olabilmesi için elimden geleni yapacağım" dedi.

Kulüp başkanı Yıldırım Demirören ile bugün gerçekleştirdiği görüşmede anlaşmaya varan ve 1 yıllık sözleşme imzalayan tecrübeli teknik adam, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, sözleşme imzaladığı için mutlu olduğunu dile getirdi.

Denizli, yaptığı açıklamada, "Beşiktaş Futbol (A) Takım Teknik Direktörlüğü görevimin, mesleki kariyerim boyunca en uzun süreli, en istikrarlı, en başarılı ve en çok gurur duyduğum çalışmam olabilmesi için elimden gelen her türlü çabayı göstereceğimi Beşiktaş kamuoyuna saygıyla ifade ederken; bana bu fırsatı veren başta başkanımız Sayın Yıldırım Demirören ve tüm yönetim kurulu üyelerine verdikleri destek ve duydukları güven için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ