MENÜ

Deniz Çoban'dan Fırat Aydınus yorumu: Eğer günündeyse harika yönetir!

Beşiktaş'ın bu akşam saat 20.00'da Vodafone Park'ta Trabzonspor'u ağırladığı karşılaşmayı Fırat Aydınus yönetecek. Hakem yorumcumuz Deniz Çoban, karşılaşmanın hakemi Fırat Aydınus'u Fanatik TV'de değerlendirdi.

Şampiyonluk yolunda en önemli karşılaşmalardan biri olan Beşiktaş - Trabzonspor maçında Fırat Aydınus düdük çalacak. Hakem yorumcumuz Deniz Çoban, Fırat Aydınus'un nasıl bir maç yönetebileceğini Fanatik TV'ye değerlendirdi.

Haberin Devamı

Fırat Aydınus'un gününde olması gerektiğini belirten Deniz Çoban, ' Merkez Hakem Kurulu (MHK) Beşiktaş - Trabzonspor maçı için tecrübeyi tercih etti. Fırat Aydınus'u atadı. Fırat Aydınus bu ligde her türlü derbiyi yönetmiş bir hakem. Her hafta oynanacak en zor maçada aday olmuş bir hakem. Elbette kötü yönettiği derbiler vardır ama iyi yönettiği derbiler kötü derbilerinden daha fazladır. Fırat Aydınus bundan daha zor maçları yönetmiştir. Fırat Aydınus'un başarılı olması için gününde olması gerekiyor. Gününde olan bir Fırat Aydınus bu maçı harika yönetir.' yorumunu yaptı.

YORUM YAZ