MENÜ

Deniz Çoban: "Maçların kaderini hatalar değiştirdi!"

Fanatik Gazetesi Youtube kanalında hakem yorumcumuz Deniz Çoban'dan hakemlere eleştiri yağmuru geldi. Youtube kanalında 22. haftanın hakem hatalarını değerlendiren Deniz Çoban genel olarak ise, "Hakemler her hafta bir önceki haftayı yaptıkları hatalarla aratır hale geldiler. Her hafta hakemler bize konuşacağımız yeni hatalar veriyorlar. Bu yaşanan hataların ne zaman son bulacağını bu sezon için düşünüp beklemesinler. Bu başarısızlık son 5-6 yılın birikmişliğinin sorunudur." sözlerini aktardı. Deniz Çoban'ın hakem hatalarını değerlendirdiği videonun tamamına Youtube kanalımızdan ulaşabilirsiniz!

Deniz Çoban: "Maçların kaderini hatalar değiştirdi!"

Haberin Devamı

Maç maç incelemelerde bulunan Deniz Çoban Fenerbahçe maçıyla ilgili olarak, "Oyunun hemen başında Ankaragücü'nü öne geçiren golden hemen önce pası veren Sedat Ağçay'ın pası vermeden önce top eline temas ediyor. Değişen oyun kurallarına göre top ele dokunmuşsa ve devamında gol olmuşsa, golün iptali gerekir." yorumunda bulundu.

Galatasaray'ın Yeni Malatyaspor karşılaşmasında aldığı 1-0'lık galibiyetin ardından maçın hakemi Alper Ulusoy'un kararları hakkında konuşan hakem yorumcumuz Deniz Çoban, "Sezonun en başarısız performanslarından birisini Alper Ulusoy gösterdi. Galatasaray'ın penaltı kazandığı pozisyonda, rakip savunma oyuncusuna yaptığı müdahale sonucunda bence kırmızı kart verilmeliydi." yorumunda bulunurken Yeni Malatyaspor'un ilk yarının son anlarında gerçekleşen pozisyonu hakkında ise "Seri'nin elle oynadığı pozisyon net bir şekilde penaltı. Maçın kaderini değiştiren önemli hatalar oldu." yorumunda bulundu.

Haberin Devamı

BURAYA TIKLAYARAK FANATİK YOUTUBE KANALINA TEK TIKLA ABONE OLABİLİRSİNİZ!

VİDEONUN TAMAMINI SEYRETMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN!

FANATİK YOUTUBE KANALINDA NELER VAR?

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor başta olmak üzere Süper Lig takımlarının haberleri ile futbol okuyucu/izleyicilerine içerikler sunan Fanatik youtube hesabı; 1. lig, 2. lig, alt ligler, Euroleague ve NBA için de kullanıcıları ile buluşuyor.

YORUM YAZ