MENÜ

"Soldado başlattı, Jailson alevlendirdi!"

Olaylı geçen Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrası yaşanan olayların cezaları belli oldu. Galatasaray'da Fatih Terim 7, Hasan Şaş 8, Ndiaye 5, Donk 6 ve Rodrigues 3 maç men cezası alırken, Fenerbahçe'de Soldado 6 ve Jailson 8 maç ceza aldı. Fanatik Gazetesi yazarı Deniz Çoban, Fanatik TV'ye cezaları değerlendirdi.

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi sonrası yaşanan olayların cezaları belli oldu. Fenerbahçe'de olayların baş mimarlarından Soldado 6 maç men cezası alırken Belhanda'ya tokat atan Jailson da 8 maç ceza aldı.

Haberin Devamı

Fanatik Gazatesi yazarı Deniz Çoban, Fenerbahçe'ye çıkan derbi faturasını değerlendirdi.

Soldado ve Jailson'un aldığı cezaların makul olduğunu ifade eden Deniz Çoban, "Soldado olayları başlatan, Jailson da olayları alevleri alevlendiren isimdi. Verilen cezaları yerinde buluyorum" dedi.

Soldado ve Jailson'un cezalarında çok fazla bir indirim olmayacağını ifade eden Deniz Çoban, "Disiplin kurulunun bu tavrı sonucunda Tahkim Kurulu ciddi anlamda bir indirim yapmayacaktır"dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun bundan sonra bu hareketlerin önüne geçmek adına daha net tavır sergilediğini ifade eden Deniz Çoban, "Federasyon mümkün olduğu kadar ağır cezalar verdi bence doğru olanı da yaptı." dedi.

YORUM YAZ