MENÜ

Demirören fena patladı!

Demirören fena patladı: İki puanımız resmen çalındı. Bu hakem hatası değil, uygulamanın eseri. Kimisi 'kardeş takım' diyor, kimisi hakemlere fırça atıyor, Mahmut Özgener oturup izliyor. Federasyon, Türk futbolunu kaosa sürüklüyor.

Demirören fena patladı!

Beşiktaş-Trabzonspor maçının son dakikasında Egemen’in topa elle dokunmasını hakem Bünyamin Gezer es geçince ortalık karıştı. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, dün FANATİK’e zehir-zemberek bir açıklama yaptı. Federasyona savaş açan Demirören, şu ifadeleri kullandı: Federasyon, ilgili kurulları ve hakemler kimin hizmetinde soruyorum? Bir takımın kaderi ile oynamaya ne hakları var? Belki de Trabzonspor’u devirsek, şampiyon olacaktık! Ligin ve koskoca Beşiktaş’ın haklarını kimseye yedirmeyiz. Bu zamana kadar sessiz kaldık, gözlem yaptık. Kimseden çekindiğimiz yok, kaos ortamı yaratmak istemedik. Ama resmen 2 puanımızı çaldılar. Bu hakem hatası değil, yapılan uygulamanın eseridir. Amaçlarına ulaştılar, hayırlı olsun!”

Yardımcı hakem ne iş yapar?
“Bazıları çıkıp, ‘kardeş takımımız’ diyor, kimileri hakem odalarını basıyor, hakemlere fırça atıyor. Kimileri konuşarak öne çıkıyor, baskı yaratıyor. Rakiplerimize olmayan penaltılar çalınıyor, yanlış yerlerde olan atışlar kullandırılıyor ama diğer takımların penaltıları verilmiyor. Tüm yaşananları Federasyon Başkanı Mahmut Özgener de sadece izliyor. Hadi Bünyamin Gezer penaltıyı görmedi, yardımcısı Cem Satman ne iş yapıyor, dördüncü hakem maç izlemek için mi orada! Bu saatten sonra bu federasyona, kurullarına güvenimiz ve inancımız bitmiştir. Bu durum Türk futbolunu kaosa sürüklüyor. Bunca haksızlığa rağmen elimizi taşın altına koymaya hazırız... Benzer bir durum Trabzonspor için de yaşanmış olsaydı, tepkimiz farklı olmazdı. Bu çifte standardın bitmesini istiyoruz.”

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ