MENÜ

Demirören: "EURO 2024'ü alacağımıza inanıyoruz"

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Futbolun Süperleri gecesinde yaptığı konuşmada, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde devletimizin eşi benzeri görülmeyen garantileri ile EURO 2024’ü alacağımıza inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Demirören: "EURO 2024'ü alacağımıza inanıyoruz"

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, "Türk futbolu için gurur abidesi olacak." dediği "Futbolun Süperleri" gecesiyle son haftaya kadar büyük bir rekabetin yaşandığı 2017-2018 sezonunun en iyilerini taçlandırdıklarını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

"Geleneksel hale gelecek bu tören, Türk futbolunun gücünü ve renkli yüzünü dünyaya hatırlatma fırsatı oldu. 95’inci yılını yaşayan TFF, 2023’te 100. yıl vizyonuyla kendisine çok yüksek idealler belirledi. Bunların başında da 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası ev sahipliği geliyor. FIFA ve UEFA ile daima ortak çalışmalar yapan, ilişkileri güçlü bir federasyon olarak, organizasyon gücümüzle EURO 2024’e talip olduk. Futbolu geniş kitlelerle buluşturacak kıtaları birleştiren lokasyonumuz, genç nüfusumuz, modern ulaşım ağımız, genç statlarımız, dünyaya örnek spor yatırımlarımız, misafirperverliğimiz, halkımızın yüksek desteği ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde devletimizin eşi benzeri görülmeyen garantileri ile EURO 2024’ü alacağımıza inanıyoruz."

Haberin Devamı

AA

YORUM YAZ