MENÜ

Demirler'in ödülleri Nevzat Demir'den

Fıratpen'in sponsorluğunda bu yıl 8.'si düzenlenen Atatürk Koşusu'na milli atletler damgasını vurdu. Dereceye giren sporculara ödüllerini Fıratpen Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Demir verdi.

Demirler'in ödülleri Nevzat Demir'den

Haberin Devamı

"Spor ve Sporcunun Dostu Fıratpen" sloganı ile Türk Sporu'na büyük hizmetler veren Fıratpen firmasının düzenlediği Atatürk Koşusu'nun 8.'si, dün Belgrad Ormanı Neşet Supu koşu parkuru'nda gerçekleşti. 15 farklı yaş kategorisinde yapılan koşuda genel sıralama erkeklerde Ozan Demir birinciliğe ulaşırken, ikinciliği Aykut Taşdemir üçüncülüğü ise Mehmet Ali Akbaş kazandı. Bayan kategorisinde ise birinci Özlem Kaya, ikinci Svetlana Shepeleva, üçüncü Lütfiye Kaya oldu.

İnternet üzerinden 500, yarış öncesi ise 200 atletin kayıt yaptırdığı 6 bin 200 metrelik parkurda koşulan yarış öncesi ilginç görüntüler oluştu. 7'den 77'ye her yaştaki sporcuya açık olan yarışın ödüllerini veren Fıratpen A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Nevzat Demir, koşuya ilginin giderek artığına dikkat çekip, "Önümüzdeki sene Atatürk adına düzenlenen bu anlamlı koşuya enaz 10 bin kişinin katılmasını bekliyorum. Benim de spor yaptığım bu parkuru geçen sene standartlara uygun hale getirdik. Parkurumuzu tüm sporseverlerin keyifle kullanmasını diliyoruz" dedi.

YORUM YAZ