MENÜ

Demba Ba'da sorun yok

Beşiktaş ile daha önce prensipte anlaşma sağlayan Senegalli golcü arasında ciddi bir problem bulunmadığı belirlendi. Siyah-beyazlıların, Negredo veya Love ile yolları ayırdıktan sonra Demba Ba’yı açıklayacağı öğrenildi.

Demba Ba'da sorun yok

Golcü transferi çalışmaları kapsamında Demba Ba ve Burak Yılmaz gibi tecrübeli isimlerle görüşen Beşiktaş Yönetimi, Demba Ba ile yapılan son pazarlıklarda olumlu yönde ilerleme sağladı.

Çin’den hafta başında gelen astronomik teklife rağmen siyah-beyazlı takımın formasını bir kez daha giymek isteyen Senegalli golcünün, Beşiktaş Yönetimi’ne kolaylık sağladığı ortaya çıktı.

Daha önce prensip anlaşmasına vardığı Demba Ba’yı, Vagner Love ve Alvaro Negredo ikilisinden birini göndermeden açıklamak istemeyen siyah-beyazlı yönetim, aradaki ufak pürüzleri gidermeye çalışıyor.
Teknik Direktör Şenol Güneş’in de çok istediği Demba Ba’yı, Temmuz ayındaki kampa yetiştirmeye çalışan siyah-beyazlı yönetim, bu oyuncuyla son bir görüşme daha yapacak. Aradaki pürüzlerin giderilmesi halinde, Beşiktaş Yönetimi’nin ilk olarak Vagner Love’ı ülkesi Brezilya’ya göndermeye çalışacağı bildirildi.

Flamengo kulübünün talip olduğu 33 yaşındaki Vagner Love’un ülkesine geri dönmeye sıcak baktığı ve kısa süre içinde Brezilya ekibiyle sözleşme imzalayabileceği ifade edildi.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ