MENÜ

Demba Ba'da son dakika!

Senegalli golcü Demba Ba'nın Çin’den gelen teklifler için istediği opsiyon yarın biterken siyah- beyazlılar aportta bekliyor. Her fırsatta Türkiye’de devam etmek istediğini belirten Ba kalmayı tercih ederse yıllık 2.2 milyon Euro’ya Kartal olacak.

Demba Ba'da son dakika!

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş’in ısrarla kadrosunda görmek istediği Demba Ba konusu yarın çözülüyor. Başkan Fikret Orman lig bitmeden, “Demba Ba çok önemli bir oyuncu. Kontratı bitiyor, önümüzdeki sezon Beşiktaş’ta oynamasını istiyorum. Demba Ba, Beşitaş’ın evladı” derken yönetim sezon tamamlanır tamamlanmaz Senegalli golcü ile iletişime geçti.

Bernard'dan Beşiktaş'a yeşil ışık!

BEŞİKTAŞ’IN YERİ AYRI

Türkiye'yi çok sevdiğini, burada kalmak istediğini ve yeniden Beşiktaş formasını giymek istediğini her fırsatta dile getiren tecrübeli golcünün Çin’den önerilen astronomik rakamlara rağmen tercihini eski kulübünden yana kullanması bekleniyor. Çin’den gelen teklifler için mayıs sonuna kadar opsiyon talep eden Demba Ba’nın istediği süre de yarın doluyor.

Eğer Ba, Çin’e gitmezse Beşiktaş eski golcüsünü renklerine katacak. Yapılan ilk görüşmelerde Senegalli futbolcunun yıllık 2.5 milyon Euro istediği öğrenilirken Kara Kartal ise kapıyı 2 milyon Euro’dan açtı. Transferin 2.2 milyon Euro ve şampiyonluk ve performans primleriyle tamamlanması hedefleniyor.

Kaynak: Şampiy10

Beşiktaş'ta Vagner Love sıkıntısı

Haberin Devamı
YORUM YAZ