MENÜ

"Defansif anlamda mükemmeldik"

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Thomas Doll, mücadele anlamında mükemmel bir maç ortaya koyduklarını söyledi.

"Defansif anlamda mükemmeldik"

Teknik direktör Doll, Turkcell Süper Lig’de sahalarında Bursaspor ile golsüz eşitlikle biten maçın ardından yaptığı açıklamada, maçın, mücadele anlamında mükemmel olduğunu belirterek, "Takımımızın arzusu, isteği maça ancak böyle yansıyabilirdi" dedi.

Maçın ilk yarısında buldukları pozisyonları değerlendiremediklerini, ikinci yarıda da daha çok Bursaspor’un maça ağırlığını koyduğunu ifade eden Doll, "Takımım, bugün defansif anlamda mükemmel çalıştı. 5 maçtır gol yemememenin verdiği rahatlık da sahaya yansıdı. 5 ofansif anlamda oynayabilen oyuncumuz olmasına rağmen, finale gidemememiz, bizim gol kısırlığı çekmemize neden oldu" diye konuştu.

Kaleci Serdar da takım arkadaşlarının çok iyi mücadele ettiğini söyleyerek, "Son 5 haftadır çok iyi oynuyoruz. Bugün güzel bir karşılaşma oldu. Ne kadar çok puan toplayabilirsek, Gençlerbirliği için başarı olacaktır. Önümüzdeki karşılaşmalarda daha iyi mücadele edeceğiz" dedi.

Serdar ayrıca, taraftarlara hitaben, "Kale arkasından ana avrat küfür yiyoruz. Daha sakin ve sağduyulu olmanızı istiyorum. Sonuçta bizler görevimizi yapıyoruz" siteminde bulundu. Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav da kazanmaları gereken bir maç olduğunu, ancak yenilmedikleri için iyi bir sonuç olduğunu kaydetti. Bursasporlu seyircileri kutladığını belirten Cavcav, "Ankaralı futbolseverlere de bir ağabeyleri olarak sesleniyorum. Gelsinler, taraftar nasıl olurmuş, Bursaspor seyircisinde görsünler. Sonra çıkıp da ’Ankara’dan şampiyon bekliyoruz’ demekle olmuyor. Çünkü seyircisiz şampiyon olunmaz. Şampiyonluğa oynayan Bursaspor için bu skor kötü sonuç olmadı. Şampiyonluk yolunda Bursaspor’a başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ