MENÜ

Debrecen Fiorentina'ya çarptı: 5-2

Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda Macar takımı Debrecen, Fiorentina deplasmanında neye uğradığını şaşırdı.

Debrecen Fiorentina'ya çarptı: 5-2

Şampiyonlar Ligi'ne yükselerek bu senenin Avrupa'da en dikkat çekici çıkışlarından birini yapan Macaristan takımı Debrecen, Fiorentina'ya konuk olduğu maçta sadece 45 dakika direnç gösterebildi. 2 hafta önce Fiorentina'yı evinde ağırlayan ve 4-3 yenilmesine rağmen, rakibine ecel terleri döktüren Debrecen, İtalya'dan evine 5-2'lik bir mağlubiyetle dönecek. Mutu'nun 14. dakikada perdeyi açmasının ardından 38. dakikada Rudolf'un golüyle Debrecen skora eşitlik getirdi ancak ilk yarının 1-1'lik sonuçla bitmesi Debrecen'in işini kolaylaştırmadı.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi'ndeki üst süte 3. galibiyetini almaya kararlı olan İtalyanlar, sadece 10 dakika içinde buldukları 3 golle maçı garantiledi. Dainelli 52'de resitali başlatırken, 59'da Montolivo ve 61'de Marchionni farkı 3'e çıkardı. 70. dakikada Coulibaly konuk ekibe umutlanmak için küçük bir sebep vermiş olsa da, veteran forvet Gilardino takımının beşinci golünü atarak skoru belirledi.

Fiorentina 4 maçta elde ettiği 9 puanla grupta ikinci sırada. Debrecen ise henüz puan kazanamadı ve Avrupa arenasında daha büyük başarılar yakalamak için başka bir sezonu beklemek zorunda.

FIORENTINA 5-2 DEBRECEN

YORUM YAZ