MENÜ

Days Gone bir kez daha ertelendi

Son olarak Uncharted: Golden Abyss ile karşımıza çıkan SIE Bend Studio, şu anda PlayStation 4 için özel olarak satışa sunulacak olan Days Gone oyununu geliştiriyor. Tokyo Game Show 2018 fuarında yapılan canlı yayın sırasında da, oyun ile ilgili yeni oynanış bölümleri görmüştük. Bugün ise Days Gone ile ilgili yeni bir duyuru daha yapıldı. Ancak bu duyuru, bu nesilde alışkın olduğumuz, ama yine de keyfimizi kaçıracak türden. Days Gone, bir kez daha ertelendi. Yeni çıkış tarihi ise 26 Nisan 2019 oldu.

Days Gone bir kez daha ertelendi

İlk olarak E3 2016 fuarında duyurulmuş olan Days Gone, kıyamet sonrası bir dünyada geçecek olan hayatta kalma-korku oyunu olarak karşımıza çıkacak. Yaşanan küresel bir salgın sonrasında, büyük bir bölümü yok olan insanlıktan geriye kalanların yaşam savaşı verişlerine tanıklık edeceğiniz oyunda, Deacon St. John isimli bir karakteri yöneteceksiniz. İlk olarak Shuhei Yoshida tarafından 2018 yılının sonlarına doğru çıkacağı söylenen Days Gone oyununun, E3 2018 fuarı sırasında ertelendiğini ve 22 Şubat 2019 tarihinde bizlerle buluşacağını öğrenmiştik. Bugün yapılan yeni duyuru ise, oyunun bir kez daha ertelendiğini ve 26 Nisan 2019 tarihinde satışa sunulacağını ortaya çıkarttı. Ertelenmenin nedeni ise, bu zamana kadar duyduklarımızdan pek de farklı değil. Daha fazla cilalama için daha fazla zaman yaratmak.

Haberin Devamı

Öte yandan, bildiğiniz gibi Days Gone daha önceden Eurogamer ve Game Informer da dahil birçok oyun sitesi tarafından denenmişti. Ne var ki, genel durum pek de memnun edici değildi. Bakalım bu erteleme sonrasında karşımıza nasıl bir Days Gone çıkacak? (turunculevye.com)

YORUM YAZ