MENÜ

David Trezeguet gözaltına alındı

Fransa Milli Takımı, Monaco ve Juventus’un efsane isimlerinden David Trezeguet, İtalya’da gözaltına alındı. Corriere di Torino’da yer alan habere göre David Trezeguet, alkollü araç kullanırken polis tarafından durduruldu. Alkol testine girmeyi reddeden Trezeguet, üstüne bir de polislere hakaret edince gözaltına alındı.

David Trezeguet gözaltına alındı

Olay Torino’da meydana geldi. Trezeguet, SUV model arabasıyla gece 00:40 civarında aşırı hızlı bir şekilde araba kullanınca polis tarafından durduruldu. Polis, Trezeguet’nin alkollü olduğunu fark edince alkol testine girmesini istedi. Bunu reddeden Trezeguet, polise bağırıp çağırmaya başladı. Trezeguet’nin yanındaki arkadaşı, 41 yaşındaki futbol efsanesine oldukça ilginç fikir sundu. Trezeguet’ye “Arabadan dışarı fırla ve kendini yere at! Hastaymışsın gibi davran. Böylece polis sana hiçbir şey yapamaz ve ambulans çağırmak zorunda kalır” dedi.

Haberin Devamı

"AYDA 2 BİN EURO KAZANAMAYAN FAKİRLER"

Arkadaşının tavsiyesini dikkate almayan Trezeguet, polisle pazarlık yapmaya başladı. Alkol testine girebileceğini söyleyen Trezeguet “Ancak bunu bir saat sonra yaparım” şeklinde bir teklifte bulundu. Polis memurları, Trezeguet’ye bunun mümkün olmadığını söyleyince ortalık karıştı. Bağırıp çağırmaya başlayan Trezeguet “Ayda 2 bin euro bile kazanamayan fakirler” diyerek polislere hakaret etmeye başlayan Trezeguet, zorla da olsa alkol testine sokuldu.

Aşırı derecede alkol aldığı belirlenen Trezeguet, bunun üzerine daha da fazla gerildi. Sinirlerine hakim olamayan ve “Zavallılar” diye bağıran Trezeguet’ye yanındaki arkadaşı bir kez daha akıl verdi. Bol bol su içmesini öneren arkadaşını bu kez dinleyen Trezeguet, alkol oranını az da olsa düşürmesine rağmen yine de yasal sınırın altına düşemedi. Bunu üzerine polis, Trezeguet’yi alkollü araç kullanmaktan gözaltına aldı.

Haberin Devamı

Kariyeri boyunca Monaco ve Juventus gibi takımlarda oynayan Arjantin asıllı Fransız yıldız Trezeguet, futbolculuk kariyerine Hindistan Ligi’nde sona erdirmişti. Trezeguet, Arjantin’de Platense, River Plate ve Newell’s formalarını terletti. (Sözcü)

YORUM YAZ