MENÜ

David Sassarini: Hem iyi hücumlar yaptık hem iyi kontrataklara kalktık

Gençlerbirliği’ni 5-1 yenen Fatih Karagümrük’te teknik sorumlu David Sassarini, maçın genelinde iyi bir performans ortaya koyduklarını söyledi, ''Hem iyi hücumlar yaptık hem iyi kontrataklara kalktık. Son dakika yediğimiz golden dolayı canımız biraz sıkıldı ama genel olarak oyundan memnunuz." diye konuştu.

David Sassarini: Hem iyi hücumlar yaptık hem iyi kontrataklara kalktık

Süper Lig’in 40. haftasında konuk ettiği Gençlerbirliği’ni 5-1 yenen Fatih Karagümrük’te teknik sorumlu David Sassarini, maçın genelinde iyi bir performans ortaya koyduklarını söyledi.

Haberin Devamı

Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Sassarini, maç boyunca topa hakim olduklarını belirtti.

Yakaladıkları pozisyonları iyi değerlendirdiklerini anlatan Sassarini, şunları kaydetti:

"Maça iyi başladık, topa hakim olan taraf bizdik ve bunu iyi değerlendirdik. İlk yarıda da bu oyunu sahaya yansıttık. Hem iyi hücumlar yaptık hem iyi kontrataklara kalktık. Son dakika yediğimiz golden dolayı canımız biraz sıkıldı ama genel olarak oyundan memnunuz."

Sassarini, 11 Mayıs Salı günü Beşiktaş ile oynayacakları maça ilişkin soruya ise "Büyük bir maç ama biz kendi işimize odaklıyız. Kendimize ve lige saygıdan dolayı maçlara hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bu maçı geride bırakıp önümüzdeki maça hazırlanıyoruz." şeklinde yanıt verdi.

YORUM YAZ