MENÜ

"Davete gerek yok"

Süper Lig'in 13. haftası Trabzonspor - Fenerbahçe maçına sahne olacak. Karşılaşma öncesi Fenerbahçe kulübü Başkanı Ali Koç'un Trabzonspor maçına gidip gitmeyeceği en çok merak edilen konular arasında yer alırken Hürriyet'e konuşan Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun "Ali Koç'un koltuğu hazır, ben de Kadıköy'e gideceğim" dediği öğrenildi. TRT Spor'da konuşan yazarımız Cem Dizdar, Trabzonspor - Fenerbahçe maçı öncesi çıkan haberleri değerlendirdi.

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı öncesi Fenerbahçe kulübü Başkanı Ali Koç'un Trabzonspor maçına gidip gitmeyeceği en çok merak edilen konular arasında. Hürriyet'e konuşan Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun "Ali Koç'un koltuğu hazır, ben de Kadıköy'e gideceğim" dediği öğrenildi. TRT Spor'da konuşan yazarımız Cem Dizdar, Trabzonspor - Fenerbahçe maçı öncesi çıkan haberleri değerlendirdi.

Haberin Devamı

Ali Koç'un Trabzonspor maçına davet edilip edilmeme tartışmasının manasız olduğunu ifade eden Cem Dizdar, "Davet gerektiren bir durum değil ki bu. Bir yöneticinin maça nasıl katılacağı yönetmelikte belli. Ahmet Ağaoğlu da diyor ki; 'Çağırmaya ne gerek var. Yeri belli koltuğu belli gelsin. Ben de gideceğim' eski alışkanlıklar yüzünden buraları yıpratmamak lazım" dedi.

YORUM YAZ