MENÜ

Daum'a sert eleştiri

1-0 öne geçilen iki maçın birinin kaybedilmesi, diğerinden beraberlik çıkarılması, eleştiri oklarının Alman hocaya yönelmesine neden oldu.

Daum'a sert eleştiri

Sezona müthiş başlayıp ilk 8 maçını kazanarak, kendisine ait “en iyi başlangıç rekoru”nu kıran Fenerbahçe’nin son 3 haftadaki performansı, endişeye neden oldu. Gaziantep deplasmanında rakibine ilk yarıda pozisyon vermeyen ve 1-0 öne geçen Kanarya, maçtan 2-1’lik yenilgiyle ayrılırken, derbi galibiyetinin ardından gittiği Kayseri’de de Antep’teki görüntüyü tekrarladı ve bu kez beraberliği zor kurtardı. Bu da camiada eleştiri oklarının, teknik direktör Daum’a yöneltilmesine yol açtı. Son iki deplasman maçında da takımın öne geçtikten sonra kendi sahasına çekilip, adeta rakibe davetiye çıkardığını, Alman hocanın bu durumu bir seyirci gibi izleyip, gerekli tedbirleri almadığını söyleyen kongre üyeleri, Güiza’nın formsuzluğuna karşın sürekli ilk 11’de şans bulmasını da eleştirdi.

Solbekten forvet arkası
Alex’in veliahtı olarak transfer edilen Özer’e iyileştikten sonra idmanlarda hazır bir görüntü çizmesine karşın Daum tarafından bir türlü şans verilmemesinin yanlış olduğunu kaydeden Sarı-Lacivertliler’in diğer eleştirileri de şöyle: “Semih gibi bir golcümüz var ama hep yedek soyunduruluyor ve maçların son anlarında oyuna alınıyor. Bir de Santos konusu var. Santos, Brezilya Milli Takımı’nda sürekli solbek oynuyor. Oysa hocamız, ısrarla kendisinden bir forvet arkası oyuncusu yaratma çabasında. Takımda, o pozisyonda oynayacak başka isimler varken, yararlanma yoluna gitmiyor. Daum, biraz daha gerçekçi olmalı. Yoksa hüsran

Yalçın TÜRK

Haberin Devamı
YORUM YAZ