MENÜ

Dante, Galatasaray'a önerildi

Almanya deviyle yollarını ayırmaya hazırlanan 31 yaşındaki futbolcu, kariyerine daha fazla forma giyebileceği bir takımda devam etmek istiyor. Sarı-Kırmızılı yönetimin de başarılı isim için temaslara, Hamza hocanın kararı sonrasında başlayabileceği konuşuluyor.

Dante, Galatasaray'a önerildi

Bu sezonda hem ligde hem de Avrupa’da önemli başarılar elde etmeyi hedefleyen Sarı-Kırmızılılar’ın, transfer konusunda gündemine son olarak dünyaca ünlü bir yıldızı aldığı ortaya çıktı.

Almanya Bundesliga devi Bayern Münih’in yollarını ayırmayı planladığı Brezilyalı stoper Dante’nin, menacerler aracılığıyla Galatasaray’a önerildiği ve yönetimin de bu oyuncuya sıcak baktığı öğrenildi. Teknik direktör Pep Guardiola’nın takımdaki yerini Mehdi Benatia’ya verdiği tecrübeli futbolcunun da, daha fazla forma giyebileceği bir ekibin parçası olmak istediği bildirildi. Son olarak Bayern’in geçen hafta Bundesliga’da karşı karşıya geldiği Hamburg mücadelesinin kadrosunda yer almayan 31 yaşındaki oyuncu için kulübünün, düşük bir bonservis bedeli istediği konuşuluyor.

Hamza hoca karar verecek


Yönetimin transferine olumlu yaklaştığı başarılı futbolcu için son kararı, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun vereceği öğrenildi. Bu hafta içinde kulübün transfer gündemiyle ilgili olarak Hamzaoğlu’yla toplantı yapacak olan Başkan Dursun Özbek’in; bu görüşme sonrasında Dante’yle ilgili olarak kararını vereceği ifade edildi.


FLAŞ! Ve resmi teklif geldi... İşte o rakam!

Haberin Devamı
YORUM YAZ