MENÜ

Dansöze Galatasaray forması giydirildi

İzmir Fenerbahçeliler Derneği'nin, derbi öncesi düzenlediği gecede dansöze Galatasaray forması giydirip oynatması, sosyal medyada her iki takım taraftarlarının tepkisine yol açtı.

Dansöze Galatasaray forması giydirildi

İzmir Fenerbahçeliler Derneği, tüm Türkiye’nin merakla beklediği ve 1-0'lık sonuçla Fenerbahçe'nin kazandığı dev derbi öncesinde, dernek binasında ‘kına gecesi’ ismiyle bir gece düzenledi. Düzenlenen gecede, Fenerbahçeli taraftarlar doyasıya eğlenirken, keyifli bir gece geçirdi. Gecede, sahneye çıkan dansöze ise Galatasaray forması giydirilerek oynatıldı. Dernek, sosyal paylaşım sitesindeki hesabından ise geceden fotoğrafları “İzmir Fenerbahçeliler Derneğimizde maç öncesi geleneksel kına gecemizi gerçekleştirdik. Katılan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz” şeklinde paylaştı.

Her iki takımın kadın taraftarları tepkili

Derneğin paylaştığı fotoğraflar arasında yer alan ‘Galatasaray formalı dansöz’ fotoğrafı ise sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Fotoğraf kısa sürede yayılırken, her iki takımın kadın taraftarları da duruma tepki gösterdi. Fotoğrafı gören bazı Fenerbahçeli taraftarlar ise "Fenerbahçeli bir kadın olarak kınıyorum sizi! Ne yani dansöz arkadaşa o formayı giydirerek Galatasaraylıları mı aşağılıyorsunuz? Yoksa o kadını mı? Bu ne görmemişlik? Bu ne iğrençliktir?” diyerek tepkisini ortaya koydu. Bir başka taraftar ise “Lütfen bu resmi kaldırın ben de bir Fenerbahçeli olarak kınıyorum. Kutlamak güzel ama bu şekilde olmaz” diye yazdı.

İHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ