MENÜ

Daniel Sturridge Beşiktaş'a hazırlanıyor

Sivas karşısında riske edilmeyen Bordo-Mavililer’in yıldızı Daniel Sturridge, Beşiktaş’ı bekliyor... Artık klasını konuşturmak ve takımına fayda sağlamak isteyen İngiliz süperstar, kritik maça özel olarak hazırlanıyor.

Daniel Sturridge Beşiktaş'a hazırlanıyor

Uzun uğraşlar ve büyük umutlarla Bordo-Mavililer’e gelen Daniel Sturridge henüz beklenen performansını gösteremedi. Hazırlık kampı yapmaması nedeniyle fizik olarak istenen seviyede olmayan İngiliz yıldız, sakatlıklardan da başını kaldıramadı. Gençlerbirliği maçında 20, Getafe karşısında 45 dakika süre alan 30 yaşındaki oyuncu, Sivas maçı öncesinde ise ağrıları nedeniyle kadrodan çıkarılmıştı.

Haberin Devamı

Karaman’la görüştü

Tecrübeli oyuncunun, Sivas karşısında riske edilmemek adına kadroya alınmadığı ve Beşiktaş maçına özel olarak hazırlandığı öğrenildi. Fitness antrenmanları yapan ve fizik açığını kapatan başarılı futbolcunun, kritik maçta forma giymek için teknik direktör Ünal Karaman’la da özel bir görüşme gerçekleştirdiği belirtildi. Klasını konuşturmak ve takımına fayda sağlamak isteyen Sturridge, yoğun bir programla çalışıyor.

Haberin Devamı

YORUM YAZ