MENÜ

Daniel Correa Freitas cinayetinde bomba gelişme!

Sao Paulo'da forma giyen Daniel Correa Freitas, geçtiğimiz ay kafası ve cinsel organı kesilmiş bir şekilde ölü bulunmuştu. İsmini vermek istemeyen bir tanık, cinayetle ilgili gündeme bomba gibi düşen iddialarda bulundu.

Daniel Correa Freitas cinayetinde bomba gelişme!

Sao Paulo forması giyen Daniel Correa Freitas, 27 Ekim 2018 tarihinde katıldığı doğum günü partisindeki seks skandalı sonrası kafası ve cinsel organı kesilmiş bir şekilde ölü bulunmuştu.

Haberin Devamı

Olayın şüphelisi olduğunu öne sürülen ve partinin ev sahibi olan Edison Brittes Junior, Correa'yı eşi Allana Brittes'e tecavüz ederken gördüğünü ve durumu engellemeye çalıştığını söylemişti.

24 yaşındaki futbolcunun ölümünün yankıları sürerken ismini vermek istemeyen 19 yaşındaki bir kızdan cinayetle ilgili gündeme bomba gibi düşen iddialar geldi.

İddiaya göre Correa, partiye içkili gelmedi ve cinayetin en büyük şüphelisi olarak görülen Edison Brittes de Correa'yı öldürüp daha sonra da tüm konuklardan kan izlerini temizlemelerini istedi. Gizli tanık, polise verdiği ifadede Edison'un cinayeti işlediğini itiraf ettiğini de söyledi.

Yunus DİLBER / Fanatik Dış Haberler

YORUM YAZ