MENÜ

Daniel Agger, milli takımdan affını istedi!

Fenerbahçe'nin görüşme halinde olduğu Daniel Agger, geleceği konusunda karar vermek için Danimarka Milli Takımı'ndan affını istedi ve kampı terkederek ülkesine döndü.

Daniel Agger, milli takımdan affını istedi!

Fenerbahçe ile transfer görüşmeleri yapan Daniel Agger milli takımdan affını istedi. Japonya'da 2-7 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek Kirin Cup'a katılacak Danimarka Milli Takımı Uzakdoğu ülkesine ayak bastı.

Açıklanan kadroda bulunan Daniel Agger sonradan kadrodan çıkarıldı. Deneyimli savunmacının teknik direktör Age Hareide ile görüşerek, Japonya, Bulgaristan ve Bosna Hersek takımlarının katıldığı dev turnuvadan affını istedi.

Gerekçi olarak kendisine gelen teklifleri gösteren oyuncunun, geleceği açısından kritik bir eşikte olduğunu belirterek, sağlam kafayla düşünmek üzere izin istediği, hocasının da anlayışla karşılayarak kendisini maruz gördüğü ortaya çıktı. Agger'in yerine FC Kopenhaglı stoper Mathias Jorgensen kadroya dahil edildi.

Galatasaray'dan Mehmet Topal hamlesi

Sözleşme imzalamaya mı geliyor?

Danimarka Teknik Direktörü Hareide, "Kendisiyle konuştuk ve en iyisinin evde kalması olduğuna karar verdik" derken, oyuncunun önümüzdeki günlerde transferle ilgili resmi adım atma ihtimali akıllara geldi. Daniel Agger'in hareketi bir an önce yeni oynayacağı takımı belirlemek istediği şeklinde yorumlanırken, sözleşme detaylarını görüşerek imzayı atmak için de Japonya'ya gitmemiş olabileceği akıllara geldi.

Tolgay Arslan'dan Leverkusen atağı

Kjaer jet-lag oldu

Öte yandan Danimarka Milli Takımı ile Japonya'ya giden Simon Kjaer'in uzun yol kurbanı olduğu ortaya çıktı. Kirin Cup'ta Agger'in yerine kaptanlık pazubandını takacak olan Kjaer'in jet lag olduğu ortaya çıktı. Kjaer, "İlk defa bu kadar uzun bir mesafeye uçtum. Bu yüzden geldikten sonra 12 saat uyudum. Ancak şimdi vücudum toparlandı ve düne göre daha iyi" dedi.

Kaynak: Skorer

Haberin Devamı
YORUM YAZ