MENÜ

Daniel Agger'de dev kapışma! Fenerbahçe ve Beşiktaş...

Siyah-Beyazlılar, Fenerbahçe’nin transfer listesinde yer alan Daniel Agger için devreye girdi. 31 yaşındaki stoperle ilk teması kuran yönetim, bonservisi elinde bulunan tecrübeli isimle pazarlık masasına oturacak.

Daniel Agger'de dev kapışma! Fenerbahçe ve Beşiktaş...

Yeni sezonda hem Süper Lig şampiyonluğunu tekrarlayacak hem de Devler Ligi’nde başarı getirecek bir takım oluşturmak için çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, stoper bölgesini güçlendirmek için düğmeye bastı. Beşiktaş Yönetimi’nin bu doğrultuda Danimarka ekibi Brondby’le yollarını ayıran Daniel Agger’in peşinde olduğu öğrenildi.

Fenerbahçe’nin de transfer listesinde yer alan 31 yaşındaki savunmacı için girişimlere başlayan Beşiktaşlı idarecilerin, Agger’le menaceri aracılığıyla ilk teması kurduğu ve görüşmeye başladığı ortaya çıktı.

Fener, Kjaer’i devreye soktu ama...

Sarı-Lacivertliler’in vatandaşı Simon Kjaer aracılığıyla girişimlerde bulunduğu tecrübeli futbolcunun ibresini Beşiktaş’a çevirmekte kararlı olan Siyah-Beyazlılar’ın bu doğrultuda yakın zaman içerisinde Danimarka’ya gidip bu isimle pazarlık masasına oturması bekleniyor.

Rakiplerin korkulu rüyası!

Geçen sezon Brondby formasıyla 25 mücadelede görev yapan ve takımına 1 gollük katkıda bulunan 1,89’luk futbolcu, hava toplarında etkili olmasının yanında birebir pozisyonlarda da rakip takım hücumcularına zor anlar yaşatmasıyla tanınıyor.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ