MENÜ

Damiao'ya son teklif!

Kulübü Santos'la girdiği dava sürecini kazanan ve boşa çıkan Brezilyalı golcü Damiao için, vatandaşı Taffarel devreye girdi. Sarı-Kırmızılılar, senelik 3 milyon Euro isteyen Sambacı'ya son teklifi yaptı: 2.2 milyon Euro.

Damiao'ya son teklif!

18 kez Brezilya Milli Takımı forması giyen ve kulüpler bazında henüz ülke dışına çıkmayan Damiao, bir süredir Galatasaray’ın transfer gündeminde. Kulübü Santos’la sözleşmesini tek taraflı feshedip boşa çıkan Sambacı’nın bu hamlesi, yerel mahkemeden gelen ret kararıyla geri çevrilmişti. Ancak bir sonraki davayı kazanan 26 yaşındaki oyuncu, resmen boşa çıktı ve 2016 yılında Avrupa’ya geçmeye kararlı. Sarı-Kırmızılılar bu doğrultuda kaleci antrenörü Taffarel’i devreye soktu ve adımlarını somutlaştırdı. Golcü futbolcunun talebi, yıllık 3 milyon Euro. Bunun üstüne imza parası ve çeşitli bonuslar eklendiğinde maliyetin arttığını gören Galatasaray Yönetimi, son bir teklif daha götürmeye karar verdi.


Karşıyaka-Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Taffarel bizzat iletti


Taffarel senelik 2.2 milyon Euro olan bu teklifi, Damiao’ya bizzat iletti. İtalya’dan Atalanta ve Roma’nın da istediği yıldız oyuncunun bu teklife vereceği cevap bekleniyor. Alternatifi bol bir golcü listesi hazırlayan Galatasaray, arayışlarına Brezilya’dan gelecek haber doğrultusunda devam edecek.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ