MENÜ

Dame N'Doye Galatasaray maçlarını seviyor

Trabzonspor kariyerinde 42 lig maçına çıkan ve 6 kez ağları havalandıran Dame N’Doye, bu gollerin yarısını Galatasaray’a attı. Senegalli yıldız, 3 karşılaşmadır Cim Bom’u boş geçmiyor.

Dame N'Doye Galatasaray maçlarını seviyor

Önce Burak Yılmaz sakatlandı, sonrasında Türkiye Kupa maçında Rodallega çok gereksiz bir şekilde kırmızı kartla atıldı... Galatasaray maçı öncesi kader bir kez daha ağlarını örerken, Rıza Çalımbay’ın elinde tek forvet Dame N’Doye kaldı. Geçen sezonki iki lig karşılaşmasında da fileleri havalandıran Senegalli futbolcu, dün bir kez daha Cim Bom’u boş geçmedi. Akyazı’da galibiyet fitilini ateşleyen N’Doye, tribünleri ayağa kaldırdı. 42 lig maçında toplam 6 golü bulunan ve beklentilerin altında kalan N’Doye, bu gollerin yarısını Galatasaray’ın filelerine yollayarak inanılmaz bir istatistik yakaladı.

Hocanın gözüne girdi

Trabzonspor’un Galatasaray ile oynadığı son 3 lig maçında da golünü atan N’Doye, bu 3 karşılaşmada takımına 9 puan getirdi. Teknik direktör Rıza Çalımbay, tecrübeli futbolcunun performansından oldukça memnun kalırken, Kayserispor mücadelesinde de N’Doye’u 11’de görevlendirebilir.

Süper Lig iddaa şampiyonluk oranları değişti


Haberin Devamı
YORUM YAZ