MENÜ

Cüneyt Tanman'ın ilk icraatı: Aatif Chahechouhe

Galatasaray'ın efsane kaptanı Cüneyt Tanman, futboldan sorumlu yönetici olarak ilk icraatında bombayı patlattı. Efsane kaptan, Sivasspor'un 28 yaşındaki Faslı yıldızının transferini bitirdi.

Cüneyt Tanman'ın ilk icraatı: Aatif Chahechouhe

Transfere Bilal Kısa ile başlayan Galatasaray durmuyor. Fernandao'yu Fenerbahçe'ye kaptıran Galatasaray, rövanşı Aatif Chahechouhe ile alıyor.

Yeni yönetimde 'futbolun patronu' olarak işbaşı yapan Cüneyt Tanman ilk icraatında Sivasspor'un Faslı yıldızının transferini bitirdi.

Bulgaristan'da 7 bin euro alırken Sivasspor'un transfer ettiği Aatıf'ın 2016'ya kadar söz- leşmesi bulunuyor. Tanman, Sivassporlu yöneticileri ikna ederek Aatıf'ın G.Saray'a transferini bitme aşamasına getirdi.

Önceki sezon Süper Lig'de 17 golle krallık koltuğuna oturan Faslı yıldız, Rıza Çalımbay ve Roberto Carlos'un Sivasspor'u çalıştırırken en çok güvendiği isim olmuştu.

OLCAY'IN YANINA GİDİYOR!


Galatasaray'da sözleşmesi yenilenecek Hamza Hamzaoğlu için yarın imza töreni yapılacak. Başkan Özbek'in de katılacağı Florya Tesisleri'ndeki törende üç yıllık imza atacak olan Hamzaoğlu buradan havaalanına geçerek, milli takımdan öğrencisi olan Beşiktaşlı Olcay Şahan'ın Almanya'daki düğününe gidecek

(Sabah)

Haberin Devamı
YORUM YAZ