MENÜ

Cüneyt Çakır ve ekibinden Yıldırım Demirören'e teşekkür ziyareti

Berlin'de 6 Haziran'da oynanan 2014-2015 sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'nde görev alan hakemler Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun, Hüseyin Göçek, Barış Şimşek ve Mustafa Emre Eyisoy, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Cüneyt Çakır ve ekibinden Yıldırım Demirören'e teşekkür ziyareti

Federasyondan yapılan açıklamaya göre; Çakır ve ekibi, Türk hakemliğine yaptığı katkılar ve UEFA Şampiyonlar Ligi Finali öncesinde kendilerine verdiği destekten ötürü TFF Başkanı Yıldırım Demirören'e teşekkürlerini sundu.

Başkan Demirören ise Çakır ve ekibini UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'ndeki yönetimlerinden ötürü tekrardan kutladı. Ayrıca Demirören; hem Çakır ve ekibinin hem de Türk hakemliğinin uluslararası arenada başarılarının artarak devam edeceğine inancının tam olduğunu ve bunun sağlanması için de gerekli desteği vermeyi sürdüreceklerini ifade etti.

TFF'nin Beylerbeyi'ndeki Tesisleri'nde gerçekleşen ziyarette TFF Başkanvekilleri Servet Yardımcı ve Arif Koşar ile Yönetim Kurulu üyeleri Cengiz Zülfikaroğlu ve Mustafa Beyazlı'nın yanı sıra MHK Başkanı Yusuf Namoğlu da yer aldı.

Ziyaretin sonunda Cüneyt Çakır, ekibiyle imzaladığı final maçının formasını Başkan Demirören'e takdim etti.

İSTANBUL / DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ