MENÜ

Cüneyt Çakır'ın telefon numarasını buldular, SMS yağdırdılar!

Antalya maçındaki yönetimiyle Çakır’ı sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutan sarı-lacivertliler hız kesmedi ve tecrübeli hakemin telefonuna mesaj yağdırdı.

Cüneyt Çakır'ın telefon numarasını buldular, SMS yağdırdılar!

Fenerbahçe'nin Antalyaspor'a 1-0 yenilerek zirvenin 7 puan gerisine düştüğü maçta Sow'un röveşata golünü iptal eden Cüneyt Çakır, taraftarın gazabına uğradı. Çakır'ı önceki akşam eleştiri mesajlarıyla Twitter'da liste başı yapan taraftarlar, dün de FIFA kokartlı hakemin telefon numarasını ele geçirdiler.

Taraftarın büyük çoğunluğu Çakır'a, Rize'de Souza'nın pozisyonu ile Antalya maçında Sow'un görüntülerini mesaj olarak atıp, 'Sana hakkımı helal etmiyorum" yazdı. Başkan Aziz Yıldırım'ın da bu hafta içinde TFF Başkanı Yıldırım Demirören'le bir görüşme yapacağı öğrenildi.

Advocaat: Yaptık yine yaparız

DAHA ÇOK ATARIM!

Antalya maçında attığı röveşata iptal olan Sow, karşılaşma sonrası duygularını "Karara gülüyorum. İlk kez bir hakem kararına bu kadar sinirleniyorum" diye dile getirirken, soyunma odasında da sakinleştirilemedi. Senegalli golcü, "Rakip oyuncular bile pozisyonun gol olduğunu söyledi. Hakem düdük çalınca onlar daha çok şaşırdı. Bu gollerden daha çok atacağım ve F.Bahçe'yi şampiyon yapacağım" dedi.

Fenerbahçe'de yıldızlara uyarı geliyor

FEDERASYON'A VİDEOLU ŞİKAYET

Fenerbahçe yönetimi, Antalyaspor karşılaşmasını yöneten Cüneyt Çakır'ı Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu'na şikayet etmeye hazırlanıyor... Bu kapsamda; hummalı bir çalışma başlatıldı. Cüneyt Çakır'ın karşılaşma sırasında yanlış kararlar verdiği anların görüntülerinden oluşan bir kaset hazırlanması yönünde talimat veren sarı-lacivertli idareciler, söz konusu görüntüleri hem Federasyon hem de MHK Başkanı Yusuf Namoğlu'na izletmeyi amaçlıyor. Çakır'ın yanlışlarını bir bir ifşa etmeye hazırlanan Fenerbahçe yönetiminin Çakır'ın istifasını istediği iddia ediliyor.

Kaynak: Sabah

As futbolcular İstanbul’da kalacak


Mehmet Demirkol: İtiraz edeceksen, doğru bir şeye itiraz et!

Haberin Devamı
YORUM YAZ