MENÜ

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu İstanbul'da hangi yollar kapalı? Hangi kanalda?

Tur 2018'in son etabı nedeniyle İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak? Peki, Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu İstanbul'da hangi yollar kapalı? Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu İstanbul'da hangi yollar kapalı? Detaylar haberimizde...

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu İstanbul'da hangi yollar kapalı? Hangi kanalda?

54. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun yarın yapılacak Bursa - İstanbul etabı sırasında İstanbul’da bazı yollar geçici olarak trafiğe kapatılacak.

Haberin Devamı

TUR 2018’in son etabı nedeniyle saat 12:00’den itibaren Anadolu Otoyolu üzerinde Osmangazi Köprüsü, Sultanbeyli, Samandıra ve Çekmeköy kavşakları ile Kozyatağı bağlantısı, E-5 üzerinde Acıbadem kavşağı tek yönlü olarak, saat 13:00 - 14:30 arasında Avrasya Tüneli çift yönlü olarak trafiğe kapalı olacak. Avrupa yakasıda ise Avrasya Tüneli Yenikapı çıkışını takiben Kennedy Caddesi, Unkapanı Köprüsü kavşağı, Saraçhane ve Çatladıkapı istikametleri geçici olarak trafiğe kapatılacak.

Sporcuların Osmangazi Köprüsünden 12:30, Avrasya Tünelinden ise 14:00 civarında geçmeleri bekleniyor. Sultanahmet Meydanı’ndaki finiş saati ise 14:30 civarı olacak.

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu hangi kanalda?

54. Cumhurbaşkanlığı bisitler turu TRT SPOR ekranlarından izlenebiliniyor.

Haberin Devamı

Muhteşem final bugün

İç Anadolu’dan start alan TUR 2018 daha sonra Akdeniz ve Ege sahillerinden geçecek ve Marmara’ya ulaşacak. 1’inci etap Konya-Konya (9 Ekim), 2’inci etap Alanya-Antalya (10 Ekim), 3’üncü etap Fethiye – Marmaris (11 Ekim) arasında yaşandı. 12 Ekim’de Marmaris-Selçuk arasında düzenlenen 4’üncü etap, Meryem Ana Evi’nin yer aldığı Bülbül Dağı tırmanışıyla son bulacak. 13 Ekim’de Selçuk’tan başlayacak 5’inci etap ise Manisa’da tamamlanacak. Son etap ise 14 Ekim Pazar günü Bursa’dan start alacak ve üç imparatorluğa başkentlik yapmış İstanbul’daki büyük finişle, yaklaşık 1000 kilometrelik yarış noktalanacak.

120'nin üzerinde ülkede yayınlanıyor

Dünyaca ünlü sporcu ve takımların üst düzey mücadelesine sahne olan dünyanın tek kıtalararası bisiklet turu olan TUR 2018, bu sene de başta Eurosport olmak üzere 120’nin üzerinde ülkede, ulusal ve uluslar arası kanallar aracılığıyla canlı ve banttan yayınlar ile dünya genelinde yayınlanıyor.

Geçtiğimiz yıllarda Mark Cavendish, Andre Greipel, Alessandro Petacchi, Adam Hansen, Sacha Modolo gibi dünyaca ünlü yıldız bisikletçilerin pedal bastığı turu 2017’de UAE Emirates takımından İtalyan Diego Ulissi kazanmıştı.

YORUM YAZ