MENÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aziz Yıldırım'ı aradı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkan Aziz Yıldırım'ı aradı, “Böyle vahim bir olay karşısında kulüp olarak gösterdiğiniz sağduyu ve aklı-selim davranışlarınız için teşekkür ederim. Bu saldırı aydınlatılacak” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aziz Yıldırım'ı aradı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önceki gün Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ı telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

3 Temmuz’da başlayan şike davasından sonra Yıldırım ile bir araya gelmeyen Erdoğan, sarı-lacivertli ekibin Trabzon karayolunda yaşadığı olay sonrası ilk kez Fenerbahçe Kulübü’nün başkanı ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hadisenin vahim olduğu kadar planlı ve programlı göründüğüne dikkat çekti ve üzüntüsünü dile getirdi. Olayın bizzat takipçisi olacağını ve Trabzon Valisi, Emniyet Müdürü, İçişleri Bakanı başta olmak üzere tüm yetkililer ile ilk dakikadan itibaren temasa geçtiğini ve bilgi aldığını kaydeden Erdoğan, “Bu saldırı en kısa sürede aydınlatılacak” dedi.

Fenerbahçe Kulübü’nün ve camiasının böyle bir olay karşısında takındığı tavır ve gösterdiği davranışı da memnunlukla karşıladığını kaydeden Erdoğan, “Böyle vahim bir olay karşısında gösterdiğiniz sağduyu ve aklı-selim davranışlarınız için teşekkür ederim. Ortamı gerecek tek bir açıklamada bulunmadınız. Son derece sakin ve yapıcı davrandınız” ifadelerini kullandı.

Bu arada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Fenerbahçe otobüsüne yapılan silahlı saldırı hakkında Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’dan bilgi aldı.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ