MENÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Süper Lig'i taraftarlarla oynatmayı ümit ediyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu, futbolseverlere müjdeyi verdi. Süper Lig'i önümüzdeki sezon seyirci oynatmayı ümit ettiklerini belirten Erdoğan, "Salgın nedeniyle seyircisiz gerçekleştirdiğimiz Süper Lig'i, gelecek sezon seyircili bir şekilde gerçekleştirebilmeyi ümit ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Süper Lig'i taraftarlarla oynatmayı ümit ediyoruz

Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan futbolseverlere müjde... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süper Lig'i önümüzdeki sezon seyircili oynatmayı istediklerini vurguladı. Salgın tedbirleri sebebiyle bu sene seyircisiz oynanan Süper Lig'i gelecek sezonda tribünleri coşkuyla dolduracak taraftarlarla gerçekleştirebilmeyi ümit ettiklerini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Salgın tedbirleri sebebiyle bu yıl seyircisiz oynanan Süper Lig'i, inşallah önümüzdeki sezonda tribünleri coşkuyla dolduracak olan taraftarımızla birlikte gerçekleştirmeyi ümit ediyoruz.'' ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Basketbolda EuroLeague şampiyonluğunu kazanan Anadolu Efes takımının sevincine hem başantrenörü Ergin Ataman'ı hem de Kulüp Başkanı Tuncay Özilhan'ı arayarak ortak olduk. Şampiyonluğun kazanılmasında büyük emeği ve katkısı olan Ergin Ataman'ın bu başarıyı şehitlerimize armağan etmesini de şahsım, milletim adına ayrıca çok ama çok önemli görüyorum. Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonluğu'nu ilk defa ülkemize kazandıran Ayşe Begüm Onbaşı kızımızı da arayarak tebrik ettik ve başarılarının devamını diledik. Bu vesileyle son dönemde güreşten boksa, karateden pentatlona, judodan okçuluğa, yüzmeden voleybola pek çok farklı branşta ülkemizin bayrağını göndere çektiren tüm sporcularımızı şahsım ve milletim adına bir kez daha tebrik ediyorum."

Haberin Devamı

YORUM YAZ