MENÜ

Çukur dizisinde Galatasaray göndermesi!

Çukur dizisinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde, o zamanlar Galatasaray taraftarının kanayan yarası olan forvet transferi konusuna duvar yazısıyla değinmişti. Yayınlanan o bölümünde “Forvet istiyoruz” yazısıyla Galatasaray'a gönderme yapılmıştı. Galatasaray'da forvet eksikliğini Diagne ve Mitroglu transferleriyle giderdi. Çukur'un bu hafta yayınlanan yeni bölümünde de yine Galatasaray'dan izler taşıyan duvar yazısı vardı.

Show TV'nin büyük bir izleyici kitlesine sahip olan dizisi Çukur'un geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde, o zamanlar Galatasaray taraftarının kanayan yarası olan forvet transferi konusuna duvar yazısıyla değinilmişti.

Haberin Devamı

Çukur'un yayınlanan o bölümünde “Forvet istiyoruz” yazısıyla Galatasaray'a gönderme yapılmıştı. Galatasaray ara transfer döneminde forvet eksikliğini Diagne ve Mitroglu transferleriyle giderdi.

Çukur'un bu hafta yayınlanan yeni bölümünde de yine Galatasaray'dan izler taşıyan duvar yazısı vardı. Dizide Çeto ve Mahsun'a yardım eden gizli karakter de konu alınarak "Forvet bile geldi, o hala gelmedi" duvar yazısıyla Galatasaray'a gönderme yapıldı. İşte Çukur dizisinde dikkat çeken o görüntüler...

YORUM YAZ