MENÜ

ÇUKUR 39. BÖLÜM İLK SAHNE (Çukur 2. sezon 6. bölüm fragmanı)

Çukur 38.bölümde; Koçovalılar yeniden güç kazanmak, Karakuzulara karşı galip gelmek için güçlü ve gizli silahların sahibi Reşit ile bağlantı kurdu. Çukur son bölümde; Yamaç ve Vartolu, ele geçirilen ağabeyleri Cumali'yi kurtarmak adına güçlerini birleştirdi. İşte merakla beklenen Çukur 39.bölüm 2. sezon 6.bölüm fragmanı...

ÇUKUR 39. BÖLÜM İLK SAHNE (Çukur 2. sezon 6. bölüm fragmanı)

Karakuzuların kuralları artık tüm Çukur'a yayıldı. Çukur dizisinin 38. bölümü Show TV'de ekrana geldi. Sultan’ın yanında İdris’in geçmişte aşık olduğu Meliha’nın adının söylenmesi tansiyonu tırmandırdı. Cumali’nin Yıldız’la buluşması merakla beklenirken, bu sırada Koçovalıların karşısına yeni bir tehdit unsuru çıkarken tehlike ve aksiyonun dozu da arttı. İşte merakla beklenen Çukur 39.bölüm 2. sezon 6.bölüm fragmanı...

Haberin Devamı

Çukur 2. sezon 5. bölüm özeti

Karakuzular’ın bozgununa uğrayan Koçovalılar, hızlıca toparlanıp yeniden atağa geçecekler. Selim, ne pahasına olursa olsun babası İdris’le bağlantı kurabilmek için çabalayacak. Aliço’nun İdris’in kapısını çalması gelecekteki fırtınanın ilk sinyallerini verdi. Sultan’ın yanında İdris’in geçmişte aşık olduğu Meliha’nın adının söylenmesi tansiyonu tırmandırdı. Cumali’nin Yıldız’la buluşması 38. bölüme damga vurdu. Bu sırada Koçovalıların karşısına yeni bir tehdit unsuru çıkarken tehlike ve aksiyonun dozu da arttı.

ÇUKUR DİZİSİ HİKAYESİ VE OYUNCULARI

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur. Tam Koçovalıları pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin küçük oğlu Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için arkasında bıraktığı Çukur’a geri dönecek ve yeni bir dönem başlayacaktır. Yamaç yıllar önce Çukur’u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır.

Haberin Devamı

Karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır. “Ölene kadar mutlu” olmak üzere bir araya gelen bu genç çiftin hayatına Çukur’un ve Yamaç’ın ailesinin yeniden girmesi ile hiçbir şey artık hayalini kurdukları gibi olmayacaktır. Yamaç’ın Çukur’daki geleceği ve Sena’nın geçmişi ortak bir hayat kurmalarına izin verecek midir?

Senaryosunu Gökhan Horzum, yönetmenliğini Sinan Öztürk’ün üstleniyor.

YAMAÇ KOÇOVALI (ARAS BULUT İYNEMLİ)

Koçovalı ailesinin gündüzleri kimyager, geceleri müzisyen küçük oğlu. Çukur’dan yıllar önce ayrılsa da ailesini ve Çukur’u korumak için mahalleye geri döner. Bu hareketi hem kendi hayatını hem de sevdiklerinin hayatını alt üst eder.

Aras Bulut İynemli Kimdir, Kaç Yaşında?

1990 yılında İstanbul’da doğan Aras Bulut İynemli, Beşiktaş Anadolu Lisesi mezunudur ve İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Uçak Mühendisliği bölümünde okumaktadır. İlk olarak Arka Sokaklar dizisi ile kamera karşısına geçen İynemli, 2010-2013 yıllarında Mete Akarsu karkaterini canlandırdığı “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisi ile tanındı. 2013-2014 yılları arasında “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde Şehzade Bayezid rolünü canlandırdı. 2015 yılında “Maral” dizisinde Hazal Kaya ile başrolü paylaştı. 2015-2016 yıllarında “İçerde” dizisinde Umut/Mert karakterini canlandırdı. Aras Bulut İynemli, “Çukur” dizisinde Yamaç karakterini canlandırmaya devam etmektedir.

YORUM YAZ