MENÜ

Çukur 28. bölüm fragmanı (ÇUKUR 28. BÖLÜM İLK SAHNE)

Show TV ekranlarının en revaçta projesi Çukur 27.bölümü izleyicisini ağırladı. Çukur son bölümde; İdris Koçovalı'nın, Saadet'i başka bir adamla evlendirme kararının sonrasında Vartolu Saadettin çileden çıktı. Peki Çukur 28 bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çukur 28. bölüm fragmanı (ÇUKUR 28. BÖLÜM İLK SAHNE)



Show TV ekranlarının efsane dizisi olarak nitelendirilen Çukur 27.son bölümde; Vartolu Saadettin, Nazım ve Emrah ikilisiyle birlikte işbirliği gerçekleştirerek başta İdris olmak üzere Koçovalıları karşısına alır ve onlara kıyasıya geçen mücadele başlattı. Bu doğrultuda tüm gücü ve hakimiyeti kendi elinde tutmak isteyen Vartolu Saadettin, başlattığı mücadeleyi giderek kızıştırarak İdris Koçovalı'nın mekanına sahip oldu. İdris Koçovalı'nın haberi aldığı gibi soluğu mekanda alması üzerine, Vartolu Saadettin karşısına sözleşme belgesiyle çıktı.

Fakat Vartolu Saadettin'in hamlesi ona pahalıya mal olur ve bu gelişmenin hemen arkasından İdris Koçovalı, Vartolu Saadettin'e gözdağı vermek adına Saadet kozunu devreye sokarak; ''Güzel bir haberim var size. Saadet kızımızı bu akşam istemeye gelecekler. Damadımız helal süt emmiş, namuslu bir arkadaş. Haftaya da düğünümüz var!'' şeklinde ifadelere yer verdi. Vartolu Saadettin, Saadet'i başka bir adamla evlendireceğini duymasıyla birlikte gözü dönmüş bir vaziyette raydan tamamen çıktı.

Öfkeden kontrolünü tamamen kaybeden Vartolu Saadettin, Selim'le yüzleşerek Saadet'in hangi isimle evleneceğine dair hesap sormaya başladı. Selim ise Saadet'in Cemil'le evleneceği gerçeğini saklayarak, Vartolu Saadettin'i sakinleştirmeye koyuldu. Tüm bu gelişmelerin yanı sıra, karanlık geçmişi hakkında Yamaç'a hiçbir şekilde söz etmeyen ve her defasında saklayan Sena ise yine Yamaç'dan gizli bir şekilde başına buyruk hareket etmesi sonucunda büyük bir belaya karıştı. Yamaç ise kendisine başına gelen olaylardan söz etmeyen Sena'ya karşı tepkisini sert bir şekilde ortaya koydu. Peki, Çukur son bölümün akabinde Çukur 28.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ÇUKUR İZLEYİCİLERİ EKRAN BAŞINA KİTLEMEYE DEVAM ETTİ

Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Çukur bu hafta da reyting rekorları kıracak bir bölümle izleyicileri ekran başına kitleyecek. Vartolu ve Koçavalı arasında gerilim gittikçe büyümeye devam ediyor.

ÇUKUR 28.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Show TV ekranlarında her pazartesi akşamı başarı çıtasını yükselten dizisi Çukur 28.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

ÇUKUR 28.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk'ün oturduğu, senaryosunu ise Gökhan Horzum'un kaleme aldığı, Show TV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Çukur 28.bölümüyle 7 Mayıs Pazartesi günü saat 20:00'da Show TV ekranlarında izleyici kitlesiyle buluşacak.

ÇUKUR BALAT'A OLAN İLGİYİ ARTTIRIYOR

'Çukur' dizisinin çekildiği İstanbul'un en eski semtlerinden Balat, dizi turlarıyla tarihi günler yaşıyor. Tarihi Yarımada’da rengârenk evleriyle yerli ve yabancı turistlerin popüler gezi mekânlarından biri olan Fener Balat’ta artık ‘Çukur’ turizmi yaşanıyor. ‘Çukur’un ana mekânlarından biri olan kıraathane, fotoğraf çektirenlerin favori adresi. Dizi karakterlerinin adını taşıyan kıraathaneler ve ‘Çukur’un müziklerinin çaldığı sete yakın kafeler dolup taşıyor. Dizide kullanılan mekânlarda, duvar yazıları önünde ve ‘Çukur’ dövmesinin olduğu alanlarda fotoğraf çektirmek için özellikle hafta sonları kuyruklar oluşuyor.

ÇUKUR OYUNCULARI

ARAS BULUT İYNEMLİ – YAMAÇ KİMDİR?

Aras Bulut İynemli, 25 Ağustos 1990 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Yeşim adında ablası ve Orcun adında abisi vardır. Abisi tiyatrocu, ablası da ses sanatçısıdır. Babasının adı Cengiz, annesinin adı Sevtap'dır. Beşiktaş Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi'nde uçak mühendisliği okumaktayken oyunculuk yapmaya başladığından okulunu dondurdu.

Patos reklamında da oynayan İynemli, başka bir reklam filminde İtalyan futbolcuyu canlandırırken yönetmen Zeynep Günay'ın dikkatini çekmiş, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin deneme çekimlerine çağrılmış ve deneme çekimlerinde başarılı olmuştur. Aras Bulut İynemli, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde Mete Akarsu karakterini canlandırdı. Bu dizide senaryo gereği ilerleyen bölümlerde müzisyen olmuş ve İyi Düşün Taşın şarkısını coverlamış ve yeni şarkılar bestelemiştir.

DİLAN DENİZ ÇİÇEK – SENA KİMDİR?

Dilan Çiçek Deniz, 1995 yılında Sivas'da doğmuştur. Annesi ve babası öğretmendir. Babası Orhan Deniz, annesi Hale Temizyürek'dir. Ege Üniversitesi'nde Turizm Rehberliği okurken asıl istediği bölümün karşılaştırmalı edebiyat olduğuna karar vererek sınavlara tekrar girip karşılaştırmalı Edebiyat bölümüne geçiş yapmıştır. Oyuncu 15 yaşında "Güneşi Annem Sanırdım" adında şiir kitabı çıkarmıştır. Lisedeyken üç sene boyunca tiyatro eğitimi aldıktan sonra 17 yaşındayken Liselerarası Tiyatro Yarışması'na katılıp oyunculuk ödülü almıştır.

ERKAN KOLÇAK KÖSTENGİL

Erkan Kolçak Köstendil, 16 Ocak 1983 tarihinde Bursa'da doğmuştur. İlkokulu ve ortaokulu Bursa'da okudu. Bursa Atatürk Lisesi'nden mezun olduktan sonraİstanbul Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde okudu ve bitirdi.

Tiyatroya Tuncay ÖzinelTiyatrosu'nda başladı. Çeşitli tiyatro oyunlarında, film ve dizilerde rol aldı.





Haberin Devamı
YORUM YAZ