MENÜ

CSP Limoges 77-89 Anadolu Efes

Pınar Karşıyaka, Darüşşafaka Doğuş ve Fenerbahçe'den sonra Anadolu Efes de, Euroleague'deki ilk maçından galibiyetle ayrıldı. Lacivert-Beyazlı ekip, baştan sona üstün oynadığı karşılaşmada Limoges'u Fransa'da farklı mağlup etti.

CSP Limoges 77-89 Anadolu Efes

Türk basketbol tarihinde ilk kez 4 takımla yer aldığımız Avrupa Ligi’ne müthiş bir başlangıç yaptık. Pınar Karşıyaka ve Darüşşafaka Doğuş’un perşembe günkü galibiyetlerinin ardından Fenerbahçe
ve son olarak da Anadolu Efes zafere gitti, Türk ekipleri 4’te 4 yaptı. Coach Dusan Ivkovic önderliğinde bu sezon Final-Four yolunda daha iddialı bir kadro kuran Lacivert-Beyazlılar gruptaki açılış karşılaşmasında Fransa deplasmandan galibiyetle döndü.. Oyun kontrolünü baştan sona elinde tutan Anadolu Efes, Limoges’u 89-77 mağlup etti.

6 oyuncu çift haneli sayılara ulaştı

Daha ilk çeyrekte 30-17’lik bir fark yakalayan ve rakibinin farkı zaman zaman eritse de, 10 sayının altına düşürmesine izin vermeyen Lacivert-Beyazlılar, maç sonuna kadar bu performansını koruyarak, sahadan galip ayrıldı. Efes’te 6 oyuncu çift hanelere sayılar ulaşırken, özellikle 27 asist üretmesi ve üçlükte yüzde 55 oranı (15/27) yakalaması dikkat çekti.



Haberin Devamı
YORUM YAZ