MENÜ

Cristiano Ronaldo reklamın kralını yaptı

Cristiano Ronaldo, Manchester United maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında Tourbillon marka 9 milyon TL’lik saatiyle katıldı. CR7, reklamın kralını yaptı.

Cristiano Ronaldo reklamın kralını yaptı

Sezon başında Real Madrid’in, 100 milyon Euro (663.9 milyon TL) karşılığında İtalyan ekibi Juventus’a sattığı Cristiano Ronaldo, her hareketiyle gündem yaratmayı başarıyor. Bir süredir 2009’da Las Vegas’taki gece kulübünde bir kadına tecavüz ettiği iddiasıyla futbol dışında haber olan Ronaldo, bu kez ise taktığı saatle konuşuldu. Ronaldo, Manchester United’la oynadıkları maç öncesi düzenlenen basın toplantısına Jacob&Co Caviar Tourbillon marka saatiyle katıldı. Işıl ışıl parlayan ve dünyada sayılı olarak üretilen bu saatin fiyati ise adeta dudak uçuklattı.

Haberin Devamı

Cristiano Ronaldo reklamın kralını yaptı

33 yaşındaki oyuncu, hem kulaklık hem de bardak için sol elini kullandı.

Yüksek ihtimal hediye...

Saatin değerinin yaklaşık 9 milyon TL civarında olduğu bildirildi. 33 yaşındaki oyuncunun, toplantı sırasında soruları yanıtlarken hep elmastan yapılan saatin takılı olduğu sol kolunu kullanması dikkatlerden kaçmadı. Portekizli süperstarın, 2013’te marka elçiliğini üstlendiği firmanın adeta reklamını yapması, “Bu saate muhtemelen bir ücret ödemedi” şeklinde yorumlandı.

YORUM YAZ