MENÜ

Cristiano Ronaldo Juventus'un kombinelerini tüketti!

Cristiano Ronaldo, önce Juventus’un sosyal medyadaki takipçi sayılarını artırdı, daha sonra formalarda patlama yaşanmasını sağladı. Dün de kulübün satışa çıkan 33 bin 300 kombinesi bitti ve 30 milyon Euro gelir elde edildi.

Cristiano Ronaldo Juventus'un kombinelerini tüketti!

Yazın en büyük transferi olarak 100 milyon Euro bonservisle alınan Cristiano Ronaldo, Juventus’a daha oynamadan kazandırmaya devam ediyor...

Transferin resmiyet kazanmasının ardından Juve’nin 700 bin forma sattığı ve yaklaşık 100 milyon Euro gelir elde ettiği bildirilmişti. Kulübün sosyal medya hesaplarındaki takipçi sayılarını da artıran Ronaldo’nun etkisi bu kez kombine satışlarına yansıdı.

İtalyan temsilcisinin geçtiğimiz günlerde çıkan 41 bin 507 seyirci kapasiteli Allianz Stadı’ndaki 33 bin 300 kombinesi kısa sürede tükendi. Ancak bu kombinelerden herkes yararlanamadı.

Beğeni rekoru kırdı

Ronaldo’nun transferi sonrasında Siyah-Beyazlılar’ın kulüp üyeleri, öncelikli satıştan yararlanarak hepsini aldı! Kulübün buradan 30 milyon Euro kazandığı bildirildi.

Ayrıca 33 yaşındaki oyuncunun imzasından önce anlaşmasını duyurmak için sosyal medya hesabı Instagram’dan paylaştığı ‘Forza Juve’ yazılı fotoğrafı rekor kırdı. 11.6 milyon beğeni alan bu mesaj, bir sporcunun Instagram’da en fazla beğeni aldığı fotoğraf olarak kayıtlara geçti. (Not: 1 Euro=5.6)

Haberin Devamı
YORUM YAZ