MENÜ

Cristiano Ronaldo'dan Fanatik'e özel açıklamalar!

UEFA Yılın Oyuncusu ödülünü kazanan Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, İtalya Roma Spor Yazarları Dernegi Uluslararasi ilişkiler Sorumlusu Dündar Keşaplı aracılığıyla Fanatik'e özel açıklamalarda bulundu.

Cristiano Ronaldo'dan Fanatik'e özel açıklamalar!

İtalya Roma Spor Yazarları Dernegi Uluslararasi ilişkiler Sorumlusu Dündar Keşaplı, UEFA Yılın Oyuncusu ödülünü kazanan Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo ile ödül sonrası Fanatik için ayak üstü sohbet etti.

Şampiyonlar Ligi'nin bu sezon da zorlu geçeceğini ve Beşiktaş'ı geçen sene de Devler Ligi'nden tanıdığını aktaran Portekizli yıldız, her grubun kendi içinde zorlu olduğunu, Devler Ligi seviyesinde grupların da, sonraki turların da eşit seviyede zorlu olduğunu ifade etti.

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Avrupa'da olmamasının Türk futbolu adına olumsuz olduğunu söyleyen Ronaldo, vatandaşı Ricardo Quaresma'dan sonra Pepe'nin de Beşiktaş'ta oynayacak olması nedeniyle Beşiktaş'ın maçlarını daha dikkatli takip edeceğini ve bu iki oyuncuyla da sürekli olarak görüştüğünü ifade etti.

Türk takımlarının Avrupa faciaları

Haberin Devamı
YORUM YAZ