MENÜ

Coutinho için 270 milyon Euro

İspanya’nın önde gelen gazetelerinden Elmundo Deportivo Gazetesi, flaş bir iddia ortaya attı. Gazetenin haberinde PSG’nin, Barça’nın geçen sezon Liverpool’dan kadrosuna kattığı Coutinho için harekete geçtiğini öne sürdü. Fransız temsilcisinin 270 milyon Euro bonservis bedelini gözden çıkardığı yazıldı.

Coutinho için 270 milyon Euro

Geçen sezon NeymarBarcelona'dan 222 milyon euro'ya transfer ederek rekor kıran Paris Saint-Germain için flaş bir iddia ortaya atıldı. Mundo Deportivo, Fransız devinin Philippe Coutinho için Barcelona'ya 270 milyon euro'luk teklif yaptığını öne sürdü.

Coutinho'nun sözleşmesinde 400 milyon euro'luk serbest kalma ücreti bulunurken Paris Saint-Germain, oyuncunun menajerine teklifi iletti. Coutinho'nun menajeri, Barcelona ile iletişime geçecek.
Öte yandan geçen yaz Barcelona'dan Paris Saint-Germain'e transfer olan Neymar'ın Coutinho ile sıkı dostluğunun olması Fransız ekibinin bu transferde elini güçlendiriyor.

26 yaşındaki Coutinho, 2018'in Ocak ayında Liverpool'dan 160 milyon euro karşılığında Barcelona'ya transfer oldu. Yıldız oyuncunun İspanyol deviyle 2023'e dek sözleşmesi bulunuyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ