MENÜ

Couceiro'nun takımına güveni tam

Gaziantepspor Teknik Direktörü Couceiro, takımının antremanı sonrasında çeşitli açıklamalarda bulundu.

Couceiro'nun takımına güveni tam

Turkcell Süper Lig’in 7. haftasında Ankaragücü ile karşılaşacak Gaziantepspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Haberin Devamı

Celal Doğan Tesislerinde, Teknik Direktör Jose Couceiro yönetiminde yapılan antrenman ısınma koşusu ve açma-germe egzersizleriyle başladı. Couceiro, antrenmanda futbolcularına 5’e 2 pas çalışması ve üç grup halinde dar alanda çift kale maç yaptırdı. Sakat olan Ferdi Coşkun antrenmana katılmazken, Erkan Sekman takımla birlikte çalışmalara başladı. Kırmızı-siyahlı ekipte kart cezası bulunan kaptan Zurita yer almayacak.

Teknik Direktör Couceiro yaptığı açıklamada, Eskişehirspor maçının geride kaldığını, hakemlerle ilgili de konuşmayı sevmediğini belirterek, "Hakemlik zor bir meslek, çok da zorlukları var. Eskişehir maçında hakemlerin hataları oldu ama yapacak bir şey yok. Bizim için önemli olan şu anda bu haftaki Ankaragücü maçı. Biz zaten rakip kim olursa olsun hep galibiyet için oynuyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Ligde oynadıkları futbol bakımından grafiklerinin giderek yükseldiğine dikkati çeken Coucerio, sözlerini şöyle sürdürdü: "Her geçen gün kaliteyi artırıyoruz. Eskişehir maçında ekibimizin dengesi bozuldu diye düşünüyorum. Ama Ankaragücü zor bir dönemden geçiyor. Ne olursa olsun bu maçı kazanmamız gerekiyor. Geldiğim günden beri taraftarın durumunu anlayamıyorum. Her zaman her maçta taraftarın stada gelmesini istiyoruz. Çünkü, biz deplasmana gittiğimizde bizden daha fazla taraftarı olan ekiplere karşı oynuyoruz. Futbolcular için taraftarlarımızın destek vermeleri çok önemli. Biz tabii ki her zaman yanımızda olmalarını istiyoruz. Biz grup olarak birleştik ve onların da bu gruba katılarak destek vermelerini bekliyoruz."

Ankaragücü maçında alınacak galibiyetin önemine değinen Coucerio, "Sivasspor ile oynayacağımız karşılaşmaya kadar puanlar toplayarak, çıkışa geçmeliyiz. Fenerbahçe ile kendi sahamızda oynayacağımız maça kadar Ankaragücü ve Trabzonspor maçlarından mutlaka puan almamız gerekiyor" dedi.

Ankaragücü maçının zorlu geçeceğini belirten Coucerio, "Ligde zorlu bir dönemece girdik. Ankaragücü maçının ardından Trabzonspor ile deplasmanda oynayacağız. Her iki zorlu karşılaşmanın ardından, kendi sahamızda şu ana kadar ligde kayıbı olmayan Fenerbahçe’yi konuk edeceğiz. Ardından da Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacağız. Çok zorlu 4 hafta bizi bekliyor, bu dört haftayı kayıpsız atlatmak istiyoruz" ifadesini kullandı.

YORUM YAZ