MENÜ

Corona virüsüne yakalanan Rüştü Reçber'e dünyadan geçmiş olsun mesajları

Corona virüsü ülkemizde futbolu derinden sarsmaya devam ediyor. Son olarak testlerinin pozitif olduğunu duyuran Rüştür Reçber için dünya basını ve birçok ünlü futbolcu geçmiş olsun dileklerinde bulundu. İşte Rüştü Reçber için atılan manşetler ve geçmiş olsun mesajları...

Corona virüsüne yakalanan Rüştü Reçber'e dünyadan geçmiş olsun mesajları

Türk futbolunun unutulmaz isimlerinden Rüştü Reçber, dünya basınında geniş yer buldu. Corona virüsü testi pozitif olduğu için hastanede tedavi gören efsane kaleciye, Avrupa medyası başta olmak üzere dış basında 'geçmiş olsun' mesajları yayınlandı. İşte o mesajlar;

Haberin Devamı

"EFSANE KALECİ HASTANEDE"

İtalya'da Sky Sports, "Türk futbolunun efsane kalecisi hastanede" başlığıyla verdiği haberde; "Rüştü için corona virüs testi pozitif" bilgisi geçildi.

Calciomercato'da da 'Efsane Türk kaleci Rüştü, pozitif test sonucuyla hastanede tedavi görüyor" denildi.

KATALAN BASINI DA UNUTMADI

Goal, "Türkiye'nin idol kalecisi Rüştü Reçber'in testi pozitif" ifadeleriyle duyurdu. Fox Sports, Daily Mail ve Daily Star gibi yayın organlarında da, "Efsanevi Türk kaleciye corona virüs teşhisi. Testleri pozitif sonuçlandı" haberi verildi.

Katalan basını da eski Barcelonalı futbolcuyu unutmadı. Sport.es sitesinde; "Efsane Türk kaleciye corona teşhisi, pozitif" diye yazıdı.

BARCELONALI TARAFTARLARDAN 'GEÇMİŞ OLSUN' MESAJLARI

Haberin Devamı

Barcelona taraftarları da Twitter başta olmak üzere sosyal medya üzerinden Rüştü Reçber için 'geçmiş olsun' mesajları paylaştı.Barça taraftarları çok üzüldüklerini vurguladı. Öte yandan Barcelona'nın resmi hesaplarında da efsane kaleciye mesajlar yayınlandı.

YORUM YAZ