MENÜ

Conte: Oyuncularım alkışlanmayı haketti

Premier Lig'de Manchester United'ı kendi evinde 4-0 mağlup eden Chelsea ada basınının gündeminde. Dev maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında iki takımın teknik adamları konuştu.

Conte: Oyuncularım alkışlanmayı haketti

Jose Mourinho : Maça inanılmaz bir defans hatasıyla başladık.Daha ilk dakikada bu hatayı yaptıktan sonra maç bizim için çok zor oldu.

Golün şokunu atlattıktan sonra oyunu iyi kontrol ettik, gol pozisyonlarına girdik yarım gol şansları yakaladık,tehlikeli pozisyonlar yarattık. Devre arasında oyuncularıma oyunu değiştirmeleri ve gol arayışına girmelerini söyledim ve Chelsea'nin çok rahat, baskı yemeden oynadığını belirttim. Oyuncularım öyle bir maç oynadı ki bu tam Chelsea'nin istediği oyundu. Maçı rakip takım için kolaylaştırdık.

Oyunu 2-1 yapacağımız anda 3-0 oldu.3-1 yapacağımız anda skoru 4-0 yaptı Chelsea...İbrahimovic ve Rojo gol pozisyonundan faydalanamadı skor 4-0 oldu

Oynadığımız futbolu analiz etmemiz lazım.


Antonio Conte: Çok iyi oynadık ve pozisyonlarda yoğunluk sağladık.Üstünlüğü ele geçirdik.Topla çabuk oynadık birçok gol pozisyonu yarattık.

Manchester United gib çok kuvvetli ibir takıma karşı üstün oynayıp 4-0 kazanmak oyuncularımın kendilerine güvenini üst düzeye çıkardı.

Çok iyi çalışıyoruz, antremanlarda da oyuncularım istikrarlı ve bu tip galibiyetler onların güvenini arttırıyor.

Maçtan önce oyuncularımdan maça çok hızlı başlamalarını ve seyircimize ve Manchester takımına üstünlük sağlayarak kendi sahamızda ne kadar istekli ve mutlak kazanmak için sahaya çıktığımızı göstermelerini istedim.

Skor 4-0 olduktan sonra sadece Manchester seyircisinin sesini duydum bu nedenle seyircilere gidip 4-0 maçı kazanan oyuncularıma destek olmalarını ve onları alkışlamalarını istedim.Oyuncularım alkışlanmayı haketti.

Edip ADANIR

Haberin Devamı
YORUM YAZ