MENÜ

Constant ülkeyi terk etti!

İki gün önce affedilmesine rağmen dünkü Konyaspor kafilesine dahil edilmeyen Kevin Constant soluğu Fransa'da aldı. Yanal ve yönetime karşı tavrını sürdüren Gineli yıldız, yarın kulübü FIFA'ya şikayet etmeye hazırlanan avukatıyla Trabzon'a gelecek.

Constant ülkeyi terk etti!

Şu sıralar Bordo-Mavililer’de gündemi en çok meşgul eden konuların başında Kevin Constant geliyor. Kimseden izin almadan Batum’a giden, sigara ve alkol içerken görüntülenen Gineli futbolcu, Ersun Yanal tarafından kadro dışı bırakılmıştı. Yaklaşık 1 ay boyunca takımdan ayrı olarak idman yapan Constant’ı başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun ısrarı sonrası teknik patron Yanal, affetmişti... Ancak yönetimin canını sıkan asıl konu; Constant’ın avukatıydı... 27 yaşındaki yıldızın haklarını savunan avukatın; ırkçılık ve adam kayırmaktan dolayı Bordo-Mavili kulübü FIFA’ya şikayet edeceği ortaya çıkmıştı. Bunu duyan yönetim de avukatı görüşmek için Trabzon’a davet etmişti.

‘NEDEN 1 AY BEKLETTİLER?’

Görüşmenin yarın gerçekleşmesi beklenirken, teknik heyet ve yönetime tepkili olan Constant, Fransa’ya gitti. “Madem bu kadar kolay affediliyordum, neden beni 1 ay beklettiler” diyerek tavrını sürdüren Gineli, Fransa’da avukatıyla bir araya gelecek. İkili daha sonra birlikte Trabzon’a gelip başkanla görüşecek. Eğer anlaşma olmazsa oyuncunun sözleşmesinin tek taraflı feshedilmesi gündeme gelecek.

(HaberTürk)

Haberin Devamı
YORUM YAZ