MENÜ

Constant ayrılık sonrası ilk kez konuştu

Trabzonspor'la yollarını ayıran Kevin Constant'tan flaş açıklamalar geldi. Yıldız oyuncu, "Bu sezon 9 kez 10 kez belki daha fazla kavga çıktı. Böyle takım olmaz ki" ifadesini kullandı.

Constant ayrılık sonrası ilk kez konuştu

Trabzonspor'la olan sözleşmesini fesheden Kevin Constant, Karadeniz'deki günleri ve geleceğiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Gineli yıldız futbolcu, isminin anıldığı Galatasaray'la ilgili de çok önemli bir açıklama yaptı. İşte Kevin Constant'ın birçok konuyla ilgili önemli açıklamaları...

ASLINDA TRABZONSPOR ’U ÇOK SEVDİM

Aslında burayı çok sevdim. Ama çok şanssızlıklar yaşadım. Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Ersun Yanal ile saha sorunum olmadı. Ama hep ben göze battım. Çok önemli kulüplerde oynadım. Milan, Cenova, Chievo, Tolouse ’da antrenman yapıyorduk. Dinleniyorduk sonra da eğleniyorduk. Sinema, tiyatro, disko, restorant... Bunlar hayatımızda her zaman var ve normal karşılanmalı. Ama hep ben göze battım. Ersun Yanal maç biter bitmez İstanbul ’a neden gitti? İzin günümde beni şehir dışına çıkarmak istemedi. Bu da moralimi bozdu. Benim sahadaki performansıma bakmadı.

ŞOTA İYİ İNSAN İYİ FUTBOLCU OKADAR

Sezon başından beri bu takımda 9 kez 10 kez belki daha fazla kavga çıktı. Böyle bir takım olmaz ki. Hiçbir zaman takım olamadık zaten. Başarısızlığında en önemli sebeplerinden biri bu oldu. Bunları başka bir kulüpte yapsanız bir daha o kulüpten içeriye giremezsiniz. Kulüpte bir çok olumsuzluğu ve kavgayı da Süleyman Hurma engelledi.


PARA DA YOK DİSİPLİN DE, KAVGA ÇOK

Türkiye futbolcu sözleşmeleri için çok cazip bir ülke. En önemlisi vergi yok gibi. Ancak her oyuncunun belirli planları yatırımları ödemeleri var. Burada verilen sözler yerine getirilmedi. Para yok ödeme yok kavga var disiplin yok. Doğal olarak başarı da yok.

DEVREYE KADAR MİLAN ’DAYIM


Milan’da antrenmanlara çıkacağım sonra belki de İngiltere! Belki yeniden Türkiye! Galatasaray'ın bana ilgisinin olduğunu biliyorum. Trabzon ’u çok özleyeceğim. Olduğum yerde Trabzonsporlu birisi ile karşılaştığımda yemeğe götüreceğim. Burada gerçek Costant ’ı izletemediğim için üzgünüm, özür dilerim. Hoşcakalın.

Trabzonajans.com

Haberin Devamı
YORUM YAZ